2024 özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu sorgulama!

Özel Güvenlik sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı sorusu, birçok adayın merakla beklediği konular arasında yer alıyor. 2024 yılında ilk kez düzenlenen sınavlara katılan adaylar, sonuç tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Silahlı veya silahsız güvenlik olmak isteyenlerle yenileme eğitimi sınavlarına katılanlar ise sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki, ÖÖG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, 2024 özel güvenlik sınav sonuçları...

Özel Güvenlik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, birçok adayın heyecanla beklediği bir konudur. 2024 yılında düzenlenen sınavlara katılan adaylar, sonuçların duyurulacağı tarihi sabırsızlıkla beklemekteler. Hem silahlı hem de silahsız güvenlik pozisyonları için başvuranlar, ayrıca yenileme eğitimi sınavlarına girenler de sonuçları öğrenmek için sabırsızlanıyorlar. Peki, Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı ya da ne zaman açıklanacak? İşte, 2024 özel güvenlik sınav sonuçlarıyla ilgili detaylar...

2024 özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu sorgulama!

ÖGG 2024 AÇIKLANDI MI?

107. Temel Eğitim Sınavı ve 83. Yenileme Eğitimi Sınavı, 24 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. ÖGG sınav sonuçları, egm.gov.tr adresinden duyurulacak. Adaylar, T.C. kimlik numaraları, sınav adı ve güvenlik koduyla sonuçlara erişebilecekler.

 Sınav sonuçlarının, 15 Mart Cuma günü açıklanması planlanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, sonuçları egm.gov.tr adresinden duyuracak. Adaylar, bu adreste bulunan "Özel Güvenlik Sınav Sonuçları" bölümünden sonuçları görüntüleyebilecekler.

ÖGG 2024 SINAV SONUCU SORGULAMA!

ÖGG sınavlarında adaylara 100 adet çoktan seçmeli soru yöneltildi ve her doğru cevabın puan değeri 1 olarak belirlendi. Şubat ayında tamamlanan sınavların üzerinden yaklaşık 3 hafta geçtiği halde, adaylar sonuçları hala bekliyorlar. Silahlı ve silahsız katılan adayların değerlendirmeleri farklılık gösteriyor ve silah farkı sınavına katılan adaylara 25 adet çoktan seçmeli silah bilgisi sorusu yöneltildi.

ÖGG 2024 SINAV SORGULAMA

Adaylar, T.C. kimlik numaraları, sınav adı ve güvenlik kodunu doldurarak sınav sonuçlarına erişebilecekler. Sonuç ekranında, adayların toplam puanları ve doğru-yanlış cevap sayıları yer alacak.

Özel Güvenlik Görevlisi sınavlarında değerlendirme işlemleri, yanlış cevapların doğru cevabı etkilemeyeceği şekilde yapılıyor. Ayrıca, optik cevap formlarında bir soru için birden fazla şıkkı işaretleyen adayların o soru için verdiği cevap geçersiz sayılacak. Sınav kurallarını ihlal eden kursiyerlerin sınavları geçersiz sayılacak ve itirazları kabul edilmeyecek.

2024 özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu sorgulama! ile ilgili etiketler Özel güvenlik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.