2.11'lik Timberwolves uzunu Karl-Anthony Towns, üç sayı yarışmasını kazandı

Minnesota Timberwolves'ın yıldız pivotu Karl-Anthony Towns, 2022 NBA All-Star'da üç sayı yarışmasını kazandı. 2.11'lik Towns, Dallas Mavericks'in Alman süper yıldızı Dirk Nowitzki'nin ardından bu yarışmayı kazanan en uzun oyuncu ve ilk pivot olarak tarihe geçti. Yetenek yarışmalarının ardından gözler NBA All-Star maçına çevrildi.

ABD'nin Cleveland kentinde düzenlenen 2022 NBA All-Star Hafta Sonu'na, smaç, üç sayı ve Taco Bell Yetenekleri yarışmalarıyla devam edildi.

NBA takımlarından Minnesota Timberwolves'ın yıldız pivotu Karl-Anthony Towns, üç sayı  yarışmasından zaferle ayrıldı.

İlk turda 28 puana ulaşan Los Angeles Clipperslı Luke Kennard ve 22'şer puan toplayan Towns ile Atlanta Hawkslı Trae Young, final turuna yükseldi.

Finalde Karl-Anthony Towns, 29 puanla rakiplerini geride bırakarak kupaya ulaştı. 2 metre 11 santimlik boyuyla Towns, Alman Dirk Nowitzki'nin ardından bu yarışmayı kazanan en uzun oyuncu ve ilk pivot olarak tarihe geçti.

2.11'lik Timberwolves uzunu Karl-Anthony Towns, üç sayı yarışmasını kazandı

 YETENEK YARIŞMASINI CAVALIERSLI OYUNCULAR KAZANDI

Şut, pas ve top sürme yeteneklerinin ölçüldüğü Taco Bell Yetenekleri yarışmasını ise Jarrett Allen, Darius Garland ve Evan Mobley'in yer aldığı Cleveland Cavalierslı oyuncular kazandı.

Allen, Garland ve Mobley'in takımı, orta saha çizgisinin gerisinden isabetli atış denemesi yapılan final turunda Cade Cunningham, Josh Giddey ve Scottie Barnes'ın yer aldığı Çaylaklar Takımı'nı geride bırakarak kupanın sahibi oldu.

NBA ALL-STAR MAÇI NE ZAMAN?

NBA All-Star Hafta Sonu organizasyonunun son gününde, Los Angeles Lakers'tan LeBron James ile Brooklyn Nets'ten Kevin Durant'in oluşturduğu takımların karşı karşıya geleceği all-star maçı oynanacak.

Mücadele, pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 04.00'te başlayacak.

2.11'lik Timberwolves uzunu Karl-Anthony Towns, üç sayı yarışmasını kazandı ile ilgili etiketler NBA Karl-Anthony Towns Minnesota Timberwolves NBA All-Star
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.