Emre Belözoğlu'ndan olay açıklamalar: Canları sağ olsun demeyeceğim...

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Emre Belözoğlu mücadelenin ardından, olay açıklamalarda bulundu.

 Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Emre Belözoğlu mücadelenin ardından, olay açıklamalarda bulundu.

''TAKIMIM ADINA ÜZGÜNÜM''

"İki ayaklı maçlar sonunda Ankaragücü ne yazık ki oyununun karşılığı olan finale kalamadı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Takımım adına üzgünüm. Oyuncu grubunun tek yapması gereken Ankaragücü camiasına yakışır şekilde ligde kalarak sezonu bitirmek. Beşiktaş'ı tebrik ederim." 

''SEZONUN SABIRSIZLIKLA BİTMESINI BEKLİYORUM''

''Devamlı dibi yaşayıp oyunun karşılığını alamayıp oyunculara bunu anlatmak kolay değil. Bu sezonun sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum. Benim için çok yorucu bir sene oldu. Devamlı oyuncuları ayağa kaldırmaya çalışmak onlar için de kolay değil. Oyunlarının karşılığını alamıyorlar ama futbol böyle bir oyun. Skor almak, geldiği zaman pozisyonu değerlendirmek gerekiyor. Bence finali hak eden taraftık."

''BIR MAĞLUBİYETİ BİR OYUNCU ÜZERİNE HİÇBIR ZAMAN YÜKLEMEM''

 "Oyunun kurulumunu bekler üzerinden savunma arkasına koşularla ya da diğer bağlantılarla yapmaya çalıştık. Merkezde bazen doğaçlama oyuncuların kendi tercihi olabiliyor. Bu da benim sorumluluğum. Bir mağlubiyeti bir oyuncu üzerine hiçbir zaman yüklemem." 

''CANLARI SAĞ OLSUN DEMEYECEĞİM...''

"Benim sözlerimin bu ülkede çok değeri var ya da yok bilmiyorum herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları evlerine gittiğinde annelerinin ellerini öpebilirler. Ben bu ülke için 100'den fazla A Milli Takım forması giydim. Canları sağ olsun demeyeceğim ama benim yerime annelerinin ellerini öpebilirler."

 

Emre Belözoğlu'ndan olay açıklamalar: Canları sağ olsun demeyeceğim... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ankaragücü Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.