2 Haziran toplu taşıma ücretsiz mi? 2 Haziran LGS günü toplu taşıma bedava mı? 2 Haziran İETT, Marmaray, vapur, metro ve metrobüsler ücretsiz mi?

Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde, öğrenci ve öğretmenler toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 2 Haziran sabahı, LGS için 1 milyon 38 bin 192 öğrenci sınav merkezlerine ulaşmaya çalışacak. Bu bağlamda '2 Haziran toplu taşıma ücretsiz mi?' veya 'LGS günü toplu taşıma ücretsiz mi?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, 2 Haziran İETT, Marmaray, vapur, metro ve metrobüsler ücretsiz mi? İşte detaylar...

LGS, 973 yurt içi sınav merkezinde, 3 bin 891 okulda ve 62 bin 663 salonda; yurt dışında ise 11 sınav merkezi ve 11 okulda toplam 35 salonda yapılacak. Bu kapsamda, sınav saatlerinde toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı konusu büyük önem taşıyor. Peki, 2 Haziran toplu taşıma ücretsiz mi? 2 Haziran LGS günü toplu taşıma bedava mı? 2 Haziran İETT, Marmaray, vapur, metro ve metrobüsler ücretsiz mi? Detaylar haberimizde...

2 Haziran toplu taşıma ücretsiz mi? 2 Haziran LGS günü toplu taşıma bedava mı? 2 Haziran İETT, Marmaray, vapur, metro ve metrobüsler ücretsiz mi?

2 HAZİRAN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

LGS ve YDUS sınavlarına girecek öğrenciler ile sınav görevlileri, 2 Haziran Pazar günü toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanmak isteyenlerin, sınav veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

2 HAZİRAN ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA SAATLERİ!

Ücretsiz toplu taşıma uygulaması, sınavın başlamasından 2 saat önce başlayacak ve sınavın bitiminden 2 saat sonrasına kadar devam edecek. Bu düzenleme, öğrencilerin sınav merkezlerine rahatça ulaşmalarını sağlamak amacıyla yapıldı.

Öğrencilerin sınav konsantrasyonunu korumak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı, gürültü şikayetlerine hızlıca müdahale edecek. Ayrıca, dikkati dağıtabilecek çalışmaların yapılmaması için tüm şantiyelerin iş programları sınav saatine göre ayarlanacak.

2 HAZİRAN İETT, MARMARAY, VAPUR, METRO VE METROBÜS ÜCRETSİZ MÜ

İETT, sınav günü Avrupa Yakası'nda 23 hatta 28, Anadolu Yakası'nda ise 47 hatta 86 olmak üzere toplamda 114 ek sefer düzenleyecek. Ayrıca, Şehir Hatları normal seferlere ek olarak saat 06.45'te Bostancı ve 07.20'de Büyükada kalkışlı ek seferler düzenleyecek.

2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek LGS ve YDUS sınavlarına katılacak öğrenciler ve sınav görevlileri için toplu taşıma ücretsiz olacak. Sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermek yeterli olacak ve ücretsiz toplu taşıma, sınavın başlamasından 2 saat önce başlayıp sınav bitiminden 2 saat sonrasına kadar devam edecek.

2 Haziran toplu taşıma ücretsiz mi? 2 Haziran LGS günü toplu taşıma bedava mı? 2 Haziran İETT, Marmaray, vapur, metro ve metrobüsler ücretsiz mi? ile ilgili etiketler İETT vapur metro
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.