Uçak Biletinizi Ucuza Getirmenin 4 Yolu

Uçak bileti için yüksek rakamlarla ödeme yapmayı kimse istemez. Olası en uygun fiyatlarla bilet satın almak için bazı yöntemleri uygulamanız gerekiyor.

Bu yöntemleri sıklıkla seyahat edenler çok iyi biliyor ve şimdi öğrenme sırası sizde! Kısacası sizlere “bu yöntemleri uygulayarak en uygun rakamlarla uçak bileti satın al ve seyahat et” diyoruz!

Biletinizi Erken Alın!

İlk önerimiz elbette uçak biletinizi erkenden satın almanız olacak. Nedeni ise biletinizi erkenden satın almanız durumunda çok daha düşük rakamlarla karşılaşacak olmanızdır. Uygulanan indirimler hangi havayolu firmasını seçtiğiniz, nereye ve ne zaman seyahat ettiğiniz gibi unsurlara göre değişiyor. Ancak hemen her havayolu firması için bu indirimlerin geçerli olduğunu da belirtmek gerekir. Özellikle Pegasus tercih edildiğinde, biletinizi erkenden almanız durumunda çok yüksek oranlarda indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Bu konuda merak edilen unsur ise biletin seyahatten ne kadar önce satın alınması gerektiği oluyor. Elbette sadece birkaç hafta öncesinden söz etmiyoruz. Biletinizi en az 3-4 ay öncesinde almanız gerekir. Hatta mümkünse daha erken dönemde almanızda fayda var. Bu indirimlerin sadece yurt dışı seyahatlerde geçerli olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yurtiçi seyahatlerinizde de erken dönemde biletinizi alırsanız daha az ödeme yapma şansını elde edersiniz.

Yaz sezonu boyunca bol bol gezmeyi düşünüyorsanız ilk işiniz seyahat planlamanızı yapmanız olmalıdır. Gidiş ve dönüş tarihlerinizi şimdiden netleştirmeniz, uçak biletlerinizi de erkenden satın almanıza olanak tanır. Haliyle tüm uçuşlarınızda biletinizi erken dönemde almanın getirdiği keyfi de yaşayabilir, yüz güldüren indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Fiyat Araştırması Yapın!

Uçak biletinizi almadan önce mutlaka bir araştırma yapmalısınız. Gitmek istediğiniz yere en uygun fiyatla uçmanızı sağlayacak havayolu firmasını bulun. Genellikle uygun fiyat dendiğinde akla ilk olarak Pegasus geliyor. Online olarak bilet fiyatlarının ne zaman daha uygun rakamlara tekabül ettiğini mutlaka araştırın. Her seyahatten önce internette yapacağınız basit araştırmaların size bir hayli getirisi olacaktır. Örneğin Konyaaltı hakkında bilgi için internetten faydalanın ve nereleri gezebileceğinizi öğrenin. Aynı zamanda Antalya’ya hangi tarihlerde bilet fiyatlarının daha uygun olduğuna mutlaka online olarak göz atın.

Sonuç olarak fiyat araştırması yapmanız durumunda mutlaka tahmin ettiğinizden daha düşük rakamlara uçak bileti satın alma şansını yakalarsınız. Ancak bu işi son ana bırakmamanız gerektiğini hatırlatalım. Son dakika indirimleri de uygulanabilir fakat bu durumda risk almış olursunuz. Çünkü indirim uygulanmazsa biletinizi indirimsiz olarak satın almak durumunda kalabilirsiniz.

Seyahat Tarihi/Saati Konusunda Esnek Olun!

Hangi tarihte ve hangi saatte seyahat edeceğiniz konusunda esnek olmanız durumunda ulaşım giderlerinizi bir hayli düşürebilirsiniz. Hem yurtiçi hem de yurt dışı uçuşlarda haftanın bazı günlerinde ve günün bazı saatlerinde uçak bileti fiyatları daha yüksek olabiliyor. Sizin yapmanız gereken ise bilet fiyatlarının yüksek olduğu tarihleri ve saatleri seçmemektir. Aynı şekilde bilet fiyatının çok daha uygun fiyata satışa sunulduğu tarihler ve saatler de var ve seçiminizi bu uçuşlardan yana yapmalısınız.

Peki, hangi günlerde ve hangi saatlerde uçuşlar daha ucuza yapılabilir? Bu sorunun yanıtı seçtiğiniz havayolu firmasına, nereye ve ne zaman seyahat edeceğinize bağlı olarak değişir. Dolayısıyla yanıtını öğrenmek için uçuş seferlerinin fiyatlarına dair bir araştırma yapmanız gerekir. Ancak genel olarak bir fikir vermesi bakımından hafta içi günlerde bilet fiyatlarının daha uygun olduğunu, hafta sonlarında biraz daha yükseldiğini söyleyebiliriz. Gece saatlerinde düzenlenen uçuşların fiyatları sabah saatlerinde düzenlenenlerden daha uygun olabilir.

Seyahat tarihiniz konusunda esnek olmak sizi kaygılandırmasın. Pegasus Flex sayesinde ceza ödemeden uçak biletinizi iptal edebilir ve sınırsız değişiklik hakkı elde edebilirsiniz. Bunun için biletinizi satın alırken Pegasus Flex’i ekleyin. Bu sayede olası plan değişikliklerinde biletinizi iptal etme şansınız da olacak.

Kampanyalardan Faydalanın!

Son önerimiz ise havayolu firmalarının düzenlediği kampanyalardan faydalanmanız olacak. Bu kampanyalar kimi zaman uçak bileti fiyatlarında indirimleri kapsarken kimi zaman da sunulan diğer hizmetlerde indirimleri kapsıyor. Sizlere tavsiyemiz ise Pegasus internet sitesine tıklayarak hemen e posta üyeliğinizi başlatmanız olacak. Bu sayede düzenlenen kampanyalardan anında haberiniz olacaktır. Aynı zamanda Pegasus tarafından sunulan BolPuan sisteminin de bir hayli ilgi gördüğünü belirtelim. Kazandığınız BolPuanlar ile biletinizi tamamen ücretsiz olarak alma şansını dahi yakalayabilirsiniz.

Peki, BolPuan nasıl kazanılır? İşte bu sorunun yanıtı için hemen Pegasus internet sitesine uğrayın. Bundan böyle uçak biletlerinizi en düşük fiyatla satın almak için bu siteye uğramayı unutmayın. Zamanında havalanan ve zamanında varan Pegasus, tüm rotalara düzenlenen uçuşlarda olası en uygun fiyatları sunmaya özen gösteriyor. Sadece bilet fiyatlarının uygun olmasıyla değil son derece güvenli ve konforlu bir seyahat süreci yaşamayı sağlamasıyla da beğeni topluyor.

Üstelik tüm bu avantajlar yurt içi ve yurt dışı seyahatlerin tamamında geçerli oluyor. Seyahatlerinizin keyifli başlaması ve keyifli bitmesi için hangi havayolu firmasını seçtiğiniz en az uçak bileti fiyatları kadar önemlidir. Bu nedenle tercihinizi asla gelişigüzel yapmamalısınız. Hemen şimdi seyahat planlamanızı tamamlayın ve tarihleri netleştirin. Ardından Pegasus internet sitesine tıklayarak ucuza uçak bileti almanın keyfini yaşayın. BolPuan avantajlarından faydalanmak için ücretsiz BolBol üyeliği başlatmayı sakın unutmayın!

Uçak Biletinizi Ucuza Getirmenin 4 Yolu ile ilgili etiketler tatil Pegasus Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.