15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi var? 15 Temmuz mitinginde kaç kişi vardı?

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümününde yüzbinlerce kişi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürüyerek geldi. Bu önemli günde vatandaşlar Asya ve Avrupa'yı birleştiren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde buluştu.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki etkinlikler için yüzbinlerce kişi yürüyerek ulaştı. Bu büyük kalabalığın Anadolu Yakası'ndaki kolu Altunizade'ye ulaşırken, Avrupa Yakası'ndan geçişler devam ediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak olan 15 Temmuz etkinlikleri için vatandaşlar tören alanına doğru ilerliyor.

15_TEMMUZ_ETKIINLIIKLERIINE_KACI_KIISIII_KATILDI_MIITIINGDE_KACI_KIISIII_VARDI_15_TEMMUZ_SIEHIITLER_KOIPRUISUINE_KACI_KIISIII_GIITTII

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE KAÇ KİŞİ VAR? 15 TEMMUZ MİTİNGİNDE KAÇ KİŞİ VARDI?

Merak edilen konu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi var olduğu... Yüzbinlerce kişi yürüyerek ya da deniz yoluyla Şehitler Köprüsü'ne gelmeye devam ediyor.

Demokrasi nöbetleriyle devam edecek olan 15 Temmuz etkinlikleri kaç kişi katıldığı merak ediliyor. Net bir rakımın açıklanmamasına rağmen tören alanında yaklaşık 1 milyon kişi olduğu tahmin ediliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi var? 15 Temmuz mitinginde kaç kişi vardı? ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kaç kişi vardı 15 temmuz mitinginde kaç kişi vardı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.