14 günlükken beyin kanaması geçirmişti... Çılgın Sedat oğlu için sevenlerinden dua istedi

Gerçek adı Sedat Kapurtu olan, sahne adı 'Çılgın Sedat' ile tanınan 49 yaşındaki şarkıcı, henüz 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında serebral palsi hastası olan oğlu Siraç'ın ameliyat masasına yatacağını belirtti ve sevenlerinden dua istedi.

'Çılgın Sedat' olarak tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu, 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenmiş, bu evliliğinden de 2006 yılında ilk çocuğu Siraç daha sonra da ikinci çocuğu Yağız dünyaya gelmişti. Çiftin ilk çocukları Siraç Kapurtu doğduktan 14 gün sonra beyin kanaması geçirmiş ve sonrasında ise serebral palsi hastalığına yakalanmıştı.

14 günlükken beyin kanaması geçirmişti... Çılgın Sedat oğlu için sevenlerinden dua istedi


Çılgın Sedat önceki gün Florya'daki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Çılgın Sedat, 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında serebral palsi hastası olan Siraç'ın hastalığıyla ilgili yeni bir gelişme olduğunu ifade ederek oğlu için sevenlerinden dua istedi.

KOSOVA'DA AMELİYAT OLACAK


Hastalıkla mücadele eden oğlu Siraç hakkında konuşan Çılgın Sedat, "Sizin de bildiğiniz üzere oğlumun uzun zamandır savaştığı bir hastalık var. Bununla ilgili bir tedavi süreci içerisine girdik. Kosova'da bir ameliyat durumumuz var" şeklinde konuştu.

Sedat açıklamasının devamında ise "Her şey yolunda giderse belki de oğlum yürüyebilecek. Tüm sevenlerimden ve Türk halkından dua bekliyorum" dedi.

14 günlükken beyin kanaması geçirmişti... Çılgın Sedat oğlu için sevenlerinden dua istedi - Resim : 3

TEDAVİ SÜRECİ İÇİN TÜM MAL VARLIĞINI SAATI

Geçtiğimiz yıllarda 2. Sayfa programına konuk olan Çılgın Sedat, oğlunun tedavi masrafı için tüm mal varlığını sattığını söyleyerek, Şenol İpek'in oğlunun rahatsızlığı için gerekli olan maddi desteği toplamak adına bir gece düzenlediğinden bahsetmişti. Oğlunun hastalığının çok masraflı olduğunu söyleyen Sedat, kirasını öderken zorlandığını dile getirmişti.

14 günlükken beyin kanaması geçirmişti... Çılgın Sedat oğlu için sevenlerinden dua istedi - Resim : 4

 

14 günlükken beyin kanaması geçirmişti... Çılgın Sedat oğlu için sevenlerinden dua istedi ile ilgili etiketler Serebral palsi Çılgın Sedat
GÜNÜN VİDEOSU

Sürü halinde gezen köpekler, annesinin arkasına saklanan kuzuyu parçaladı! O anlar kamerada...

Sürü halinde dolaşan başıboş köpekler annesinin arkasına saklanan bir kuzuyu vahşice parçaladı Dehşet anları saniye saniye kamerada.