10 gün önce Mert Aydın'la evlenen Merve Boluğur hamile mi?

Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın aşk yaşamaya başladıktan kısa bir süre sonra apar topar evlenmişti. Çiftin kısa süreli birlikteliklerini jet hızıyla nikah masasına taşıması ise hamilelik iddialarını beraberinde getirmişti. Boluğur bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Daha önce Murat Dalkılıç ile bir evlilik yapan (24 Ağustos 2015 - 11 Eylül 2017) 32 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Merve Boluğur kendisinden 1 yaş büyük aşkı Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalısı'nda dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Çiftin çok kısa bir süre içinde aşk yaşamaya başlayıp, henüz birbirlerini tanımaya fırsat bile kalmadan evlenmesi ise bebek iddiasını beraberinde getirmişti.

10 gün önce Mert Aydın'la evlenen Merve Boluğur hamile mi?

MERVE BOLUĞUR'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Hamile olduğu iddia edilen Merve Boluğur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. 10 gün önce evlendiği Mert Aydın'la bir fotoğrafını paylaşan Boluğur, o karelerine ''çocuklarımın babası'' notunu düştü.

10 gün önce Mert Aydın'la evlenen Merve Boluğur hamile mi?


HAMİLE Mİ?

Evlenmeden önce hakkında çıkan hamilelik iddialarını yanıtsız bırakan Boluğur son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Bir süredir ekranlardan uzakta olan güzel oyuncunun bu paylaşımını görenler "Hamile mi?" sorusunu yöneltti. Merve Boluğur eşiyle yaptığı başka bir paylaşımına ise evli ve çocuklu bir emoji koydu.

merve boluğur hamile mi

 

10 gün önce Mert Aydın'la evlenen Merve Boluğur hamile mi? ile ilgili etiketler Merve Boluğur Sosyal Medya mert aydın Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.