Züleyha, Müjgan savaşı başladı!

Bir Zamanlar Çukurova 46.bölüm tek parça izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 28 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Yılmaz ile Müjgan, Züleyha'ya misafir oluyor. Züleyha sevdiği adamı böyle görmenin üzüntüsünü yaşıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 46.bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 46.bölüm tek parça izle! Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrollerini; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in yer aldığı dizi, hafta boyunca en çok izlenen diziler arasında yer almayı başarıyor. 28 Kasım akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak bölümde; Yılmaz ile Müjgan, Züleyha'ya misafir oluyor. Züleyha sevdiği adamı böyle görmenin üzüntüsünü yaşıyor. Behice'nin planı Hünkar ile Fekeli'nin arasına girip bozmaktır. Yılmaz, kendisine kızan Fekeli'nin gönlünü almak için harekete geçiyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 46.bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 46. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sabah yaşanan şokun ardından, Züleyha (Hilal Altınbilek) ilk adımı atmaya karar verir. Bir yandan Yılmaz'a (Uğur Güneş) karşı söylediklerinin arkasında durmak niyetindedir, bir yandan da o evde neler olduğunu merak ediyordur. Müjgan'a (Melike İpek Yalova) hoş geldiniz ziyareti yapmakta bir beis görmez. Ama bu hareket hem kendi kalbini daha çok acıtır, hem de konak çalışanları ve Hünkar'ın (Vahide Perçin) gözünde aklının hala Yılmaz'da (Uğur Güneş) olduğu kanaatini güçlendirir.

Müjgan (Melike İpek Yalova) ise, komşu olmaktan çok, Yılmaz (Uğur Güneş) ile aşklarının gücünü ispat etmenin peşindedir. Ve bu kez eli güçlü olan taraf olduğunun da farkında neşe içinde yeni evine yerleşecektir.

Züleyha, Müjgan savaşı başladı!

FEKELİ, YILMAZ'I AFFEDECEK Mİ?

Yılmaz (Uğur Güneş) evi terk etmiş olsa bile, babası ile arasına giren mesafeyi yok etmek ister. Ancak Fekeli'nin (Kerem Alışık) gönlü kırılmıştır. Yılmaz (Uğur Güneş ile tamamen ayrı fikirdelerdir. Yılmaz (Uğur Güneş ) ne anlatırsa anlatsın, uzlaşamazlar! Fekeli (Kerem Alışık), düşüne bir tekme daha vuracak adam değildir!

HÜNKAR VE FEKELİ'NİN ARASINA BEHİCE Mİ GİRİYOR?

Yılmaz (Uğur Güneş) ve Müjgan (Melike İpek Yalova) taşınınca, Behice (Esra Dermancıoğlu) Fekeli (Kerem Alışık) konağında iktidarını ilan edecektir! Fekeli, (Kerem Alışık) henüz farkına varmasa da çalışanlar için bu değişiklik kendini hemen göstermiştir. Müjgan da (Melike İpek Yalova) halasının orada kalmasını istemez, ancak Behice (Esra Dermancıoğlu), Fekeli (Kerem Alışık) ile baş başa kalmaktan çok mutludur. Üstelik o bu kalışını daha farklı hale getirmek için her türlü oyunu sahnelemekten de çekinmeyecektir.

DEMİR TÜM ARAZİLERİNİ SATMAK İSTİYOR! HÜNKAR NE YAPACAK?

Yılmaz'ın (Uğur Güneş) burnunun dibine taşınması bile Demir'i (Murat Ünalmış), fabrika için gereken parayı bulma isteğinden vazgeçirmez. Tüm önceliği o tesisleri açmaktır! Bunun için gerekirse, tüm arazilerini satışa çıkaracaktır!

Ancak Hünkar (Vahide Perçin), bu duruma müsade etmemek için Züleyha'yı (Hilal Altınbilek) Yılmaz'ın (Uğur Güneş) yanı başında bırakmayı bile göze alarak harekete geçer! Demir'e (Murat Ünalmış) ne bir karış toprak sattıracaktır, ne de o ortaklıkta kalmasına müsade edecektir. Demir (Murat Ünalmış), annesinin itirazları arasında Fekeli'nin (Kerem Alışık) aldığı araziyi neden geri sattığının peşine düşer! Annesine ilk kez açık açık aralarında ne olduğunu sorar!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 46.BÖLÜM TEK PARÇA TAMAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.