Zuhal Topal da ölen kim? Kim öldü? Ayten Çayırdere neden öldü?

Zuhal Topal da ölen kim? Zuhal Topal programında kim öldü? Ayten Çayırdere neden öldü? Zuhal Topal’la Sofrada yarışmacılarından kaynana Ayten Çayırdere’den üzücü bir haber geldi. Ayten Çayırdere’nin hayatını kaybettiği belirtildi. Peki, Ayten Çayırdere kimdir? İşte detaylar…

Zuhal Topal da ölen kim? Zuhal Topal programında kim öldü? Ayten Çayırdere neden öldü? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta üzücü bir olay yaşandı. Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının dünkü bölümünde kayınvalide Ayten Çayırdere'nin hayatını kaybettiği ekran başındakilerle paylaşıldı.

AYTEN ÇAYIRDERE ÖLDÜ MÜ?

Hafta içi her gün ekranlara gelen ve beğeniyle izlenen Zuhal Topal'la Sofrada programında yarışmacı Gülşen Çayırdere'nin kayınvalidesi Ayten Çayırdere'nin hayatını kaybettiği ifade edildi. Yarışmanın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Bugün yarışan Ayten Anneye rahmet, ailesine sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun..." notu yer aldı. Ünlü sunucu Zuhal Topal yarışmacının kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının sunucusu Zuhal Topal vefat eden yarışmacıyla ilgili başsağlığı paylaşımında bulundu. Instagram hesabından açıklamada bulunan ünlü sunucu, "Bu hafta yayınlanacak bölümlerimizde yarışan kayınvalidelerimizden "Ayten Çayırdere" geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Ayten anneye rahmet, ailesine sabır dileriz. Kendisini sevgi ile anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

AYTEN ÇAYIRDERE KİMDİR?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında yarışan Ayten Çayırdere 18 yıl önce eşini kaybetmiş. Renkli kişiliği ile dikkat çeken Ayten Hanım yarışmaya 20 yıllık gelini Gülşen Çayırdere ile beraber katılmıştı. Ayten Çayırdere aslen Trakyalı.

 

Zuhal Topal da ölen kim? Kim öldü? Ayten Çayırdere neden öldü? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Ayten Çayırdere Ayten Çayırdere kimdir Ayten Çayırdere öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.