Zeynep Beşerler'i çileden çıkaran yorum: Sosyetemsi canlı!

Türkiye'de devam eden orman yangınları için harekete geçen ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, Bodrum Mazı'nın Armutçuk Köyü'ndeki hayvanlar için bir kamyon dolusu saman gönderdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Beşerler, bir takipçisinin, "Her şeyi gördüm, bir TIR samanın önünde poz vereni görmedim. Saman kraliçesi sosyetemsi canlı..." şeklindeki yorumu karşısında sessizliğini koruyamadı.

Ülkemizdeki orman yangınları 11'inci gününe girdi. Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Türkiye'nin birçok noktasında devam eden yangında mağdur olan aileler için kolları sıvadı. Kimisi ihtiyaç malzemelerini yerine ulaştırırken kimisi de sosyal medya hesaplarından gerekli eksiklikleri duyurarak, listeleri tamamladı. Bu isimlerden biri de oyuncu Zeynep Beşerler.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Beşerler, Bodrum Mazı'nın Armutçuk Köyü'ndeki hayvanlar için bir kamyon dolusu saman yolladı. Samanların önünde verdiği pozu Instagram hesabından yayınlayan 42 yaşındaki oyuncu, gönderisine, "Emeği geçen, destek olan herkese tekrar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız." notunu düştü.

Zeynep Beşerler'i çileden çıkaran yorum: Sosyetemsi canlı!

"SOSYETEMSİ CANLI"

Daha sonra sosyal medyadan yardım için destek isteyen Zeynep Beşerler'e bir takipçisi, oyuncunun reklam yaptığını öne sürerek, şu ifadeleri kullandı:

"Her şeyi gördüm, bir TIR samanın önünde poz vereni görmedim. Saman kraliçesi sosyetemsi canlı..."

Zeynep Beşerler'i çileden çıkaran yorum: Sosyetemsi canlı! - Resim : 2

"KÖTÜSÜN!"

Bu yoruma sinirlenen Beşerler, sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, takipçisine, "Sen ruhu kirlenmiş bir varlıksın. Gerçekten kötüsün!" diye seslendi.

 

 

Zeynep Beşerler'i çileden çıkaran yorum: Sosyetemsi canlı! ile ilgili etiketler Yangın yangın Orman Yangını Zeynep Beşerler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.