Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Neden bitiyor?

Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? ATV ekranlarının yeni dizisi Zengin ve Yoksul'un final yapacağı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düşüyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin 8. bölümde final yapacağı hakkında çıkan söylentilere karşı açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. İşte Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Neden bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? Pazar akşamları yayınlanan dizinin 8. bölümde final yapacağı hakkında çıkan söylentilere karşı açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. Atv ekranlarında yayınlanan Zengin ve Yoksul için reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyince final kararı alındı.Dizinin hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Neden bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Neden bitiyor?

Atv ekranlarında yayınlanan Zengin ve Yoksul için reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyince final kararı alındı.

NTC Medya'nın atv için çektiği, Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğuna oturduğu dizi Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Damla Colbay ve Gülcan Arslan'dan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyordu.

Senaryosunu Yelda Eroğlu ile Hatice Meryem'in kaleme aldığı dizi reytinglerde beklentiyi karşılamayınca 8. bölümde ekrana veda edecek.

Zengin ve Yoksul dizisi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Neden bitiyor? ile ilgili etiketler ATV Zengin ve Yoksul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.