Zehra Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Zehra Yılmaz nereli?

Ünlü oyuncu Serdar Özer ve Zehra Yılmaz, ATV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen ve her bölümüyle kendine hayran bırakan dizisi Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oldu. Yapılan haberlerin ardından Zehra Yılmaz'ın yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki Zehra Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Zehra Yılmaz nereli? Ayrıntılar haberimizde...

Son dönemin en popüler dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman'ın bu hafta yayınlanacak 85'inci bölümünde ünlü oyuncu Serdar Özer ve Zehra Yılmaz sürpriz karakterlere hayat verecek. Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil olan Zehra Yılmaz'ın yaşamı merakla araştırılıyor. Peki Zehra Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Zehra Yılmaz nereli? Detaylar haberimizde... 

Zehra Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Zehra Yılmaz nereli?

ZEHRA YILMAZ KİMDİR?

Zehra Yılmaz, 1994 yılında doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlamıştır. Zehra Yılmaz Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitim almıştır.

Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra ise Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan; başrolü Berk Atan ve Almila Ada’nın paylaştığı Cennetin Gözyaşları dizisinin kadrosunda yer almış ve Melisa karakterini canlandırmıştır. Aralık 2019’da sona eren Kimse Bilmez dizisi ardından son olarak Gençliğim Eyvah dizisinde rol almıştı.

 

Zehra Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Zehra Yılmaz nereli? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman zehra yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.