Zarrab'ın malvarlığına el konulması kararı, Ebru Gündeş'i de etkileyecek mi?

22 kişinin mal varlığına el konulurken Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş hakkında bir karar olmaması dikkat çekti. Zarrab ailesinin avukatı konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el konulması kararı verildi. Mal varlığına el konulanlar listesinde Zarrab’la birlikte 22 kişi daha var. Listede dikkat çeken detay ise mal varlığına el konunanlar arasında Zarrab’ın kızı Alara bulunurken şarkıcı eşi Ebru Gündeş'in olmaması oldu.

1579143_0_1459148794ZSW8x

AVUKATLARI AÇIKLAMA YAPTI

Zarrab Ailesi’nin Türkiye’deki avukatı Şebnem Eriş konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada Avukat Eriş “Çiftin ortak çocukları Alara Sarraf'ın ismi var. Ebru Gündeş'in önceki güne kadar bir boşanma davası açmadığını biliyoruz. Bize ulaşan bir boşanma başvurusu da yok. Gündeş'in isminin listede olmaması, kızları Alara'nın isminin listede olmasının nedeni bilmiyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANINI UYARMIŞTI

Ebru Gündeş'in kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine ilettiği basına yansımıştı. Zarrab'ın 2016 yılında ABD'de tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş, Erdoğan'ın yakın çevresine "Eşimin ABD'ye gidişi sıradan bir olay değil. Türkiye'ye zarar verecek bir tutum içine girebilir" diyerek endişesini anlatmıştı.

fft99_mf8549020

Zarrab'ın malvarlığına el konulması kararı, Ebru Gündeş'i de etkileyecek mi? ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.