Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Cemre ne yapacak?

Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul, yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 13 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Şeniz hain planlarını devreye sokarak, Ceren'in bebeğini öldürüyor. Agah ile Seher otel odasında baskın yaparak, Cenk ile Cemre'yi yakalıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Cemre ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Yayınlanan bölümleriyle izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başaran dizi Zalim İstanbul, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. 13 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 7. bölümünde, Cemre ile Cenk'in otel odasında basması sonrasında kıyamet kopuyor.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.Şeniz'in planı sonrasında bebeğini kaybeden Ceren artık daha nefret doludur. İşte Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Cemre ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 6. BÖLÜM ÖZETİ

Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar.

ZALİM İSTANBUL 7 BÖLÜM İZLE

Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.

 ZALİM İSTANBUL KONUSU

Değerlerine bağlı, gururlu ve biraz da tutucu, tam bir Anadolu kadınıdır Seher. Seher’in gözünde evlatlarının üçü de pırlantadır. O kadar ki, bir tek çocuklarıyla ilgili büyük konuşur Seher,”Hamurlarını toprağımda ellerimle yoğurmuşum! Yanlış yapmaz, günah, haram bilmez benim evlatlarım”…

Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Cemre ne yapacak?

Lojistik sektörünün devlerinden, Agâh Karaçay çocukluğunda geçirdiği kaza nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan yeğenine memleketinden “gelin” aramaktadır. Teklif evin yadigarı tarafından memleketlisi, babaanne Neriman'a ulaşır. Neriman, Seher'in ölse böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için, küçük torununu da ikna ederek usta bir düzenbazlığa girişir.

Karaçayların ise dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamının öteki yüzü, tehlikeli sırlar barındırmaktadır. Seher ailesi ile adım attığı Karaçay köşkünde, en korktuğu şeyle; çocuklarıyla, hırsla, parayla sınanacak, yaşananlar iki aileyi de temelden sarsacak, hayatlarındaki taşları yerinden oynatacaktır.

Zalim İstanbul 7. bölüm izle! Cemre ne yapacak? ile ilgili etiketler canlı izle Kanal D Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.