Zalim İstanbul 19. bölüm fragmanı izle! İlk hedef!

Zalim İstanbul 19. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 18. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Nedim'in ayağa kalkmasının ardından düşmanları yeni plan hazırlıklarına girişmeye başlıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 19. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 19. bölüm fragmanı izle! Nedim'in ayağa kalkmasının ardından düşmanları yeni plan hazırlıklarına girişmeye başlıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 18. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 19. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemre ve Cenk'in düğününe dimdik ayakta, takım elbiseli bir şekilde gelen Nedim konakta herkesin gözlerinin fal taşı gibi açılmasına yol açar. Şeniz gördüğü manzara karşısında şoke olur. Nedim'i yıllarca tekerlekli sandalyeye mahkum edenler karşısında dimdik ayakta gördükleri Nedim'den oldukça korkacaktır. Konakta Nedim'in bu kadar çabuk iyileşip ayaklanmasına tek sevinen isim ise Agah Karaçay olacaktır.

Agah, Nedim'e konakta her zaman bir yeri olduğunu ve geri dönmesini istese de Nedim bu hamlesini çok hızlı bir şekilde yapmayacaktır. Ceren, Şeniz ve Cenk'ten teker teker hesap sormaya başlayacak olan Nedim'in ilk hedefi kim olacaktır?

ZALİM İSTANBUL 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul 19. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

 

Zalim İstanbul 19. bölüm fragmanı izle! İlk hedef! ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.