Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı izle! Nedim ayağa kalkıyor!

Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 17. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümde; Gerçeğin ortaya çıkması sonrasında herkes büyük bir şok yaşıyor. Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı izle! 4 Kasım akşamı yayınlanan son bölümde; Gerçeğin ortaya çıkması sonrasında herkes büyük bir şok yaşıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 17. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde bu hafta köşkte babalık testinin sonucu herkesin huzurunda Agah Karaçay tarafından duyuruluyor. Yaşanan tüm bu olaylar karşısında artık sakin kalamayan Civan ise Cenk'e silah doğrultuyor.

Köşkte tüm bunlar yaşanırken bir taraftan da Nedim hızla iyileşmeye devam ediyor. Cenk, Ceren ile bir yanlış yaptığını Cemre'de ise aşkı bulduğunu söyleyince evlilik kararı kısa süre içerisinde alınıyor. Cemre ve Cenk'i merdivenlerin bitiminde Nedim dimdik ayakta bekliyor. Herkes gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşarken en büyük şoku ise Cemre yaşıyor.

ZALİM İSTANBUL 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul 18. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Zalim İstanbul 18. bölüm fragmanı izle! Nedim ayağa kalkıyor! ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.