Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı izle! 13. bölüm...

Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Cemre ve Cenk yaptıkları planları devreye sokuyor. Şeniz ise oğlunu olanlardan uzak tutmak istiyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı izle! Cemre ve Cenk yaptıkları planları devreye sokuyor. Şeniz ise oğlunu olanlardan uzak tutmak istiyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 13. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ZALİM İSTANBUL 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemre, Cenk'ten gelen sıra dışı teklifi kabul etmez. Cenk, Nedim'e yardım etmek için başka şansı olmadığını söylese de Cemre için bu söz konusu bile değildir.

Ceren'i, Nedim'e eziyet ederken yakalayan Seher kızından hesap sorarken, Agah ana kız kavgasının ortasına düşer. Seher, kızının bir yanda Nedime eziyetinin, bir yanda dilinden düşürmediği Cenk’in hesabını sormaya kararlıdır.

Cemre ise, Nedim’e yardım etmek için kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıdır. Bunun için de yine Cenk’in yardımına ihtiyacı vardır. Nedim için kurdukları yeni plan eyleme geçse de onları bekleyen kötü sürprizden haberleri olmaz.

Attıkları her adım Şeniz tarafından engellenen Cenk ve Cemre’nin artık tek bir şansı vardır.

Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı izle! 13. bölüm... ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.