Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı izle! Cemre yakalanıyor!

Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, yeni sezon bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 9 eylül akşamı yayınlanan bölümde; Cemre, Nedim'i kurtarmak için onu konaktan kaçırıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı izle! Cemre yakalanıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı izle! 9 eylül akşamı yayınlanan bölümde; Cemre, Nedim'i kurtarmak için onu konaktan kaçırıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Cenk, Kaz Dağları'nda olduğunu öğrendiği ikilinin peşine düşüyor. Seher kızı tarafından ihanete uğramanın acısını yaşıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, yeni sezon bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İşte Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı izle! Cemre yakalanıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul dizisi her Pazartesi yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında olacak. Yeni sezona merhaba diyen dizi yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Zalim İstanbul’un başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay ve Damla Karaçay yer alıyor. İzleyiciler yayınlanan son bölümün ardından Zalim İstanbul 11. yeni bölüm fragmanını bekliyor.

ZALİM İSTANBUL 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zalim İstanbul 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizde olacak.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM ÖZETİ

Cemre'nin, Nedim'i kaçırışı köşkte taş taş üstünde bırakmaz. Agah yeğeninden bir haber alabilmek için memleket dahil çalınmadık kapı bırakmaz.

Seher kızının da derdinin de peşindedir. Ceren annesini yanına çekmek için mağduriyetini son damlasına kadar kullanır. Seher ise eti tırnaktan ayırmamaya kararlıdır ta ki Neriman kozunu oynayana kadar. Seher şimdi hem kızlarının bağını hem de sırrını korumak zorundadır.

Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı izle! Cemre yakalanıyor! ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul 9 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.