Zafer Sönmez kimdir? Hangi göreve atandı?

Zafer Sönmez'in yaşamı gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimlerin belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Genel Müdürlüğe ise Zafer Sönmez atandı. Peki Zafer Sönmez kimdir? Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez kimdir? Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Genel Müdürü Zafer Sönmez oldu. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimlerin belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Zafer Sönmez kimdir? Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zafer Sönmez kimdir? Hangi göreve atandı?

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Müdürü’nün atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Varlık Fonu'nun Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken, Başkan Vekilliğine Berat Albayrak getirildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Selim Arda Ermut, Hüseyin Aydın, Rifat Hisarcıklıoğlu, Erişah Arıcan, Fuat Tosyalı ve Zafer Sönmez atandı. Genel Müdürlüğe ise Zafer Sönmez atandı.

Zafer Sönmez kimdir? Hangi göreve atandı? - Resim : 2

ZAFER SÖNMEZ KİMDİR?

Zafer Sönmez Acıbadem Sigorta'da Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak Khazanah Yatırımlar Bölümü’nde görev yapmıştır. Kariyerine Interbank’ta Denetim Departmanı’nda başlayan Sönmez, daha sonra Dışbank’a Yönetici Müfettiş olarak transfer olmuştur. Krediler Yöneticisi ve Asya Kurumsal Şubesi’nde Yönetici olarak görev aldıktan sonra, bir süre MNG Bank’ta Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmıştır. Ardından ABN AMRO Bank’ta Kredi Portföy Yönetimi İkinci Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Müşteriler Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur. Khazanah’a katılımadan önce, Kurumsal Müşteriler Direktörü olarak Royal Bank of Scotland’da görev yapan Zafer Sönmez, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

Zafer Sönmez kimdir? Hangi göreve atandı? ile ilgili etiketler Zafer Sönmez Türkiye Varlık Fonu kimdir genel müdürü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.