Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman yayınlandı

Amazon'un büyük bir bütçeyle yapımını sürdürdüğü Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman yayınlandı. 2 Eylül'de yayına girecek dizi, Orta Dünya'nın 2. çağında yaşananları anlatacak. Diziden daha önce yayınlanan fotoğraflarda 'siyah elf' karakterin görülmesi büyük tartışmalara neden olmuştu.

Amazon’un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi için yeni fragman yayınlandı. The Lord of the Rings: The Rings of Power( Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) adını taşıyan dizinin fragmanı, Super Bowl (ABD Ulusal Amerikan Futbolu Ligi Finali) sırasında gösterildi. Fragman, Yüzüklerin Efendisi filmlerinin öncesindeki dönemi anlatacak dizi hakkında net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Dizi Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinden yüzlerce yıl önce, serinin yazarı Tolkien’in “Orta Dünya’nın İkinci Çağı” olarak tanımladığı dönemde geçiyor. Tolkien’in popüler kitapları ve bunların filmleri Üçüncü Çağ sırasında yaşananları anlatılıyor.

Amazon’un dizisinde bir Orta Dünya tarihi kitabı olarak tanımlanabilecek Silmarilion’dan alınan çok sayıda hikaye bulunuyor. Númenor’un düşüşü, Sauron’un yükselişi ve efsanevi yüzüklerin ortaya çıkışı gibi olaylar söz konusu hikayeler arasında yer alıyor.

'SİYAH ELF' TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Amazon'un "Yüzükleri Efendisi" dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin ilk görselleri paylaşıldı. Paylaşılan karakter posterlerindeki siyah elf karakteri sosyal medyada tartışma yarattı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman yayınlandı ile ilgili etiketler Amazon yüzüklerin efendisi güç yüzükleri fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.