Yüz yüze sınavlar ertelendi mi, iptal mi oldu? Sınavlar iptal mi?

Yüz yüze sınavlar ertelendi mi, iptal mi oldu soruları sosyal medyanın gündemine geldi. Milyonlarca öğrenci, konuyla ilgili olarak twitter'da kampanya başlattı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha önce sınavların iptali konusunda açıklama yapmıştı. Peki, sınavlar iptal mi oldu?

Öğrencilerin en büyük merakı yüz yüze sınavların iptal mi oldu sorusu. Milli Eğitim Bakanlığı sınavlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Peki sınavlar iptal mi? Sınavlar olacak mı, ertelendi mi?

YÜZ YÜZE SINAVLAR ERTELENDİ Mİ, İPTAL Mİ OLDU?

Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ilkokullarda sınavların olmayacağını açıklamış ortaokullarda ve liselerde ise sınavların gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Okullarda yüz yüze sınavların ertelenmesini isteyen öğrenciler ise sosyal medya üzerinden sınavların online olarak yapılması isteğinde bulundu.

YÜZ YÜZE SINAVLAR İPTAL Mİ, ERTELENDİ Mİ?

MEB’den konuya ilişkin yeni bir açıklama gelmese de gözler koronavirüs bilim kurulu toplantısına çevrildi. 24 Aralık 2020 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan toplantıda sınavların durumunun da ele alınması bekleniyordu.

Yüz yüze sınavlar ertelendi mi? Sınavlar iptal mi?

Bilim kurulundan çıkacak olası tavsiye kararı ise MEB tarafından uygulanacak. Yüz yüze sınavların ertelenip ertelenmeyeceği konusuyla ilgili haftaya gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı bekleniyor. 24 Aralık’ta saat 17.00’de gerçekleşen toplantı sonrası Bakan Koca yüz yüze eğitim konusuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Açıklamanın Kabine Toplantısı sonrası yapılması bekleniyor.

 

Yüz yüze sınavlar ertelendi mi, iptal mi oldu? Sınavlar iptal mi? ile ilgili etiketler MEB sınavlar iptal mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.