Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz sahnesi izle!

atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'in dün yayınlanan bölümünde sürpriz bir konuk yer aldı. Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı dizinin Trabzonspor müzesini gezme bölümünde rol alarak izleyicilerin yüzünü güldürdü. Bu sahneyi izlemek isteyenler de internette Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz sahnesini araştırıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz Trabzonspor Müzesi sahnesi...

Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz sahnesi izle! Trabzonspor forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Sen Anlat Karadeniz dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünün bir sahnesinde yer aldı. İzleyicinin yüzünü güldüren bu sahneyi izlememiş olanlar ise internette Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz sahnesini izlemenin yollarını arıyor. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar ve o sahne... Tahir ve Mustafa'nın Trabzonspor müzesini gezerken Yusuf Yazıcı ile karşılaştıkları o sahne ve Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz sahnesi haberimizde...

YUSUF YAZICI SEN ANLAT KARADENİZ SAHNESİ İZLE!

Atv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'in 52. bölümünde Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı sürprizi yaşandı.

Dizide Tahir; üvey oğlu Yiğit, abisi Mustafa ve abisinin oğlu Mehmet Eren ile birlikte Trabzonspor müzesini gezerken karşılarına Trabzonspor'un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Yazıcı çıkıyor ve Yiğit'in elindeki topu imzalıyor.

İşte Sen Anlat Karadeniz Yusuf Yazıcı sahnesi: 

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı 29 Ocak 1997 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzonspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Yusuf Yazıcı, sırasıyla Trabzonspor U16, U17, 19, 21 takımlarında forma giydi. 8 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk kez bordo mavi formayla golle tanışan Yusuf Yazıcı o gün 11. ve 57. dakikalarda attığı golle Trabzonspor formasıyla ilk gollerini kaydetti.

Özellikle Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinden sonra oldukça forma şansı bulan Yusuf Yazıcı, dünyada kendi yaş grubunun en iyi futbolcuları arasında yer alıyor. Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek Yusuf Yazıcı'nın kariyeri açısından nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu.

Yusuf Yazıcı Sen Anlat Karadeniz sahnesi izle! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV Yusuf Yazıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.