Yunus Mallı Trabzonspor'a imza atmaya geliyor

Trabzonspor'un yeni transferi Yunus Mallı, yarın saat 16.00'da İstanbul'da olacak. İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Trabzon'a geçecek olan milli futbolcu, Bordo-MAvililer'e 3 yıllık imza atacak. Fırtına'nın son gün Alanyaspor'dan Bakasetas ve Efecan Karaca transferlerini de bitirebileceği ifade ediliyor.

Yunus Mallı'nın menajeri, "Abdullah Avcı hoca da Yunus’un Trabzonspor’da forma giymesini istiyor. Resmi teklif gelirse Yunus hiç düşünmeden Türkiye’ye gelecek. Para konusunda fedakarlık yaptık. Gerekirse yine yaparız" sözleriyle transferi duyurmuştu. Milli futbolcu yarın önce İstanbul'a gelecek, ardından da Trabzon'a geçerek imza atacak.

Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı, bu sezon kadroya giremiyor. Sadece 1 maç oynayan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli isim, Abdullah Avcı'nın istediği futbolcular arasındaydı. Her iki kanatta da oynayabilen ve Avcı'nın "kalite" arayışına cevap veren bir oyuncu olan 29 yaşındaki futbolcu, Bordo-Mavili takımla 3 yıllık anlaşma sağladı.

Gurbetçi futbolcunun ağabeyi ve menajeri olan Yusuf Mallı, geçtiğimiz hafta Karadeniz Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı: "Yunus, yeniden eski günlerine dönebileceği yer olarak Trabzonspor’u görüyor. Abdullah Avcı ile görüştü. Hoca da onu çok istiyor. Taraftarlardan Yunus için güzel mesajlar alıyoruz. Bazı yerlerde transferin paradan dolayı gerçekleşmediği yazılıyor. Bu kesinlikle doğru değil. Yunus bu konuda fedakarlık yaptı. Gerekirse yine yaparız. Çünkü Yunus, 2020 yılında A Milli Takım’da oynamak istiyor. Bu nedenle de Trabzonspor’da oynamayı çok istiyor. Süper Lig’de diğer takımlardan da teklifler aldık ancak onları kabul etmedik. Almanya’da görüştüğümüz 2 takım var ama daha transferin bitimine bir hayli süre var. Biz Trabzonspor’la ilgili kapımızı her zaman açık tutuyoruz.”

Yunus Mallı Trabzonspor'a imza atmaya geliyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Yunus Mallı Wolfsburg
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.