'Yüce Allah hangi kullarının yanındadır?' Nihat Hatipoğlu cevaplayacak

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programında dini bilgiler ile ilgili konular işlenmeye devam ediyor. Peki, Nihat Hatipoğlu bu hafta hangi konulardan bahsedecek? İşte, Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programına dair detaylar...

Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programında Nihat Hatipoğlu, sezon boyunca izleyicilerine, Peygamber Efendimizin ve Ehli Beyti’nin hayatından çok özel, çarpıcı hikâyeleri paylaşmaya ve peygamberler tarihinden o döneme ait olaylarla ilgili bilgileri vermeye devam ediyor.

'Yüce Allah hangi kullarının yanındadır?' Nihat Hatipoğlu cevaplayacak

Bu haftaki programında ise,

Tevekkül nedir?

Yüce Allah hangi kullarının yanındadır?

Peygamber Efendimizin vasiyet ettiği yedi şey nedir? konuları işlenecek.

Peygamber Efendimiz ve sahabenin hayatından kesitlerin yer aldığı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile ekran klasiği Dosta Doğru programı 8 Aralık Perşembe günü saat 00:20'de ekranda olacak.

'Yüce Allah hangi kullarının yanındadır?' Nihat Hatipoğlu cevaplayacak ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.