Younes Belhanda Fransa'ya geri mi dönüyor

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Younes Belhanda'ya sürpriz bir talip çıktı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Faslı yıldızın transferi için devreye girdi. 30 yaşındaki futbolcunun transfere sıcak baktığı ifade edildi.


Transfer döneminin bitmesine kısa bir zaman kala Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Takımdaki geleceği merak konusu olan Belhanda'ya Nice talip oldu. A Spor'un haberine göre Faslı yıldızın eski takımı 30 yaşındaki oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Transfer yapabilmek için yabancı oyuncu sayısında kontenjan açması gereken ve aynı zamanda transfer geliri elde etmesi gereken Sarı-Kırmızılılar'da, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Belhanda'nın satışına sıcak bakılıyor.

KAZAN&KAZAN TRANSFERİ OLACAK

2017 yazında Dinamo Kiev'den 10 milyon euro bonservis ödenerek alınan Belhanda'nın Galatasaray'la sözleşmesinin son senesine gelindi. Cim Bom, yeni sözleşme önermeyi kesinlikle düşünmediği yıldız orta saha oyuncusunu satarak hem gelir elde etmek hem de 4 milyon euroya yakın yıllık ücretinden kurtulmaya sıcak bakıyor.

Nice kulübün Belhanda'ya 3 yıllık teklifte bulunduğu ve menajerler seviyesinde ilerleyen görüşmelerden kısa sürede iki tarafı da memnun edecek bir sonucun çıkması beklendiği aktarıldı.

 

Younes Belhanda Fransa'ya geri mi dönüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fransa younes belhanda nice
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.