Yol Arkadaşım filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

8 Ekim günü Star TV yayın akışında yer alan Yol Arkadaşım adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yol Arkadaşım hangi kanalda? Yol Arkadaşım oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

8 Ekim günü Star TV yayın akışında yer alan Yol Arkadaşım adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Yol Arkadaşım 2017 yılında vizyona girmiştir..

Yol Arkadaşım Filminin Konusu Nedir?

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Yol Arkadaşım filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

Yol Arkadaşım Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Bedran Güzel

Oyuncular: Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 27 Ekim 2017 / 1s 55dk

Yol Arkadaşım filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler film Show TV yol arkadaşım konusu nedir oyuncuları kimdir yayın akışı komedi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.