Yoklama kaçaklarına ve bakayalara bedelli askerlik yolu açılıyor. Yasa teklifi Meclis'e sunuldu

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yoklama kaçakları ve bakaya olanlara bedelli askerliğin önünü açan yasa teklifinin Meclis'e sunulduğunu açıkladı. Ünal, "Askeri Ceza Kanunu ve 7 kanunda değişiklik öngören 20 maddelik yasa teklifimizi Meclis Başkanlığı'na sunuyoruz" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bakayalara bedelli af düzenlemesiyle ilgili, "Bu hafta içinde öğrenci affı ile ilgiliyi düzenlemeyi de bu hafta içinde sunacağız" dedi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, bakayalara bedelli af konusuyla ilgili şunları söyledi:

"7 kanunda düzenleme değişiklik ön görüyoruz. Teklif 20 maddeden oluşuyor. Meclis Başkanlığı'na sunacağız. Bu hafta içinde öğrenci affı ile ilgiliyi düzenlemeyi de bu hafta içinde sunucağız. "

Ünal ayrıca, Milli Savunma Bakanlığı'nın miktarları belirleyip kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Yoklama kaçaklarına ve bakayalara bedelli askerlik yolu açılıyor. Yasa teklifi Meclis'e sunuldu ile ilgili etiketler Mahir Ünal AK Parti belli askerlik yoklama kaçağı bakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.