YÖKDİL 1 sonuçları ne zaman açıklanacak?

13 Mart Pazar günü, ÖSYM tarafından Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) gerçekleştirildi. Sınavın ardından adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını büyük bir merakla araştırmaya başladı. Peki, YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde..

YÖKDİL (Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı) 13 Mart Pazar günü yapıldı. Sınava giren adaylar heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde..

YÖKDİL 1 sonuçları ne zaman açıklanacak?

SINAV SORULARI ERİŞİME AÇILDI

Temel soru kitapçığının yayınlanmasına yönelik yapılan açıklamada, "Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 13 Mart 2022 tarihinde saat 14.25'ten itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

YÖKDİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgilere göre sonuçlarsa 29 Mart 2022 tarihinde erişime açılacak. Adaylar sonuçları ÖSYM'nin sonuç sayfası olarak "sonuc.osym.gov.tr" adresinden sorgulayabilecekler.

YÖKDİL 1 sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler YÖKDİL ÖSYM
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.