Yok Artık! Bensu Soral Köpeğini Kaşıkla Besliyor? Evet Doğru Kaşıkla! Elçin Sangu İse Bambaşka Biri Olmuş

İki güzel oyuncu Bensu Soral ile Elçin Sagu'nun en son yaptıkları instagram paylaşımları birlikte bir bakalım. İlk başta Bensu Soral geliyor. Genç ve deneyimli oyuncu İçerde dizsiyle ekranlarda yerini aldığında büyük beğeni toplamıştı. O zamandan bu zamana ekranlarda görünmüyordu.

İki güzel oyuncu Bensu Soral ile Elçin Sagu'nun en son yaptıkları instagram paylaşımları birlikte bir bakalım. İlk başta Bensu Soral geliyor. Genç ve deneyimli oyuncu İçerde dizsiyle ekranlarda yerini aldığında büyük beğeni toplamıştı. O zamandan bu zamana ekranlarda görünmüyordu.

Yok Artık! Bensu Soral Köpeğini Kaşıkla Besliyor? Evet Doğru Kaşıkla! Elçin Sangu İse Bambaşka Biri Olmuş

Şimdilerde ise yeni bir dizi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Genç oyuncunun yeni dizisi Cam Tavanlar, başrollerini Kubilay Aka ile paylaştığı dizisinin çekimleri başlamış durumdadır. Tanıtımları ekranlarda yayınlanmaya başlayan dizinin çok yakında Show TV'de başlayacak. 

Bensu Soral'ın İnstagram Paylaşımı

Popülerliliği tekrardan çoğalmaya başlayan Bensu Soral Instagram paylaşımları oldukça dikkat çekici. Bensu Soral en son paylaştığı, sevimli köpeğine kaşıkla mama verirken çekilen bir pozu paylaştı. Görenlerin şaşkınlık ve güldüren o poz çok ilgi gördü.

Yok Artık! Bensu Soral Köpeğini Kaşıkla Besliyor? Evet Doğru Kaşıkla! Elçin Sangu İse Bambaşka Biri Olmuş - Resim : 2

Elçin Sangu ise Star TV'de ekrana gelen İyi Günde Kötü Günde adlı dizi ile ekrana gelmişti. iddialı başlayan dizi beklentileri karşılamadı ve ömrü 6 bölüm oldu. İyi Günde Kötü Günde dizisi 6 bölümü tamamlandıktan sonra kaldırıldı.

Elçin Sangu Ekranlara Ne Zaman Dönüyor?

Ünlü ve deneyimli oyuncu oynadığı rollerde yüksek performans sergilemiş durumda. Yeniden ekranlarda olması ile alakalı henüz kesin bir bilgi yok. Sangu, geçtiğimiz günlerde bir dans videosu ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oyuncu bu seferde farklı bir tarzı ile verdiği görüntü çok konuşuldu.

Yok Artık! Bensu Soral Köpeğini Kaşıkla Besliyor? Evet Doğru Kaşıkla! Elçin Sangu İse Bambaşka Biri Olmuş - Resim : 3

Oyuncunun rol aldığı diziler oldukça güzel Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora, Kiralık Aşk, Yaşamayanlar ve Çarpışma  dizilerinde yer aldı. En son rol aldığı Çarpışma dizisi 2019 Haziran ayında veda etmişti. Oynadığı dizilerde hemen hemen hepsinde büyük başarılar gösteriyor.

Yok Artık! Bensu Soral Köpeğini Kaşıkla Besliyor? Evet Doğru Kaşıkla! Elçin Sangu İse Bambaşka Biri Olmuş ile ilgili etiketler Bensu Soral
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.