YKS geç başvurular ne zaman? YKS başvuru tarihleri ne? İşte YKS başvuruları için son tarih...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geç başvuru tarihleri açıklandı mı? ÖSYM son başvuru tarihlerini açıkladı. İşte YKS geç başvuru tarihleri...

YKS geç başvuru tarihleri açıklandı. Peki YKS geç başvuru nasıl yapılır? YKS geç başvuru ücreti ne kadar? Son başvuru tarihi ne?

7 Mart'a kadar YKS'ye başvuru yapacakların başvuruları alınacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar geç başvuruların başladığını bildirdi.

YKS GEÇ BAŞVURULAR BAŞLADI

YKS için normal sürede başvuru yapmayanlar için iki günlük ek süre tanındı. Geç başvurular 5-7 Mart tarihlerinde alınacak.

YSK GEÇ BAŞVURU İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

YKS geç başvuru Aday İşlemleri Sistemi, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması veya ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla yapılabilecek. 

YSK GEÇ BAŞVURU İŞLEMİ ÜCRETİ NE KADAR?

YKS geç başvuru ücreti her sınav için 442 lira 50 kuruş olarak ödenecek.

YKS NE ZAMAN YAPILACAK?

YKS 8-9 Haziran'da düzenlenecek.

YKS geç başvurular ne zaman? YKS başvuru tarihleri ne? İşte YKS başvuruları için son tarih... ile ilgili etiketler YKS başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.