Yılbaşı tatili kaç gün 2024? 1 Ocak resmi tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü?

31 Aralık gecesi yeni yıl coşkusu tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanacak. Bu sene yılbaşı, pazartesi gününe denk geliyor. Ancak, 2023 yılbaşı gecesi 31 Aralık pazar günü kutlanacak. Bu çerçevede, "1 Ocak resmi tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün?" soruları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

2024 yılına girmemize çok kısa bir süre kala, "1 Ocak resmi tatil mi?" ve " Yılbaşı tatili kaç gün?" sorularına büyük bir heyecanla yanıt aranıyor. İşte ayrıntılar... 

Yılbaşı tatili kaç gün 2024? 1 Ocak resmi tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü?

2024 yılbaşı 1 Ocak Pazartesi gününe denk geliyor. Yılbaşı gecesi ise 31 Aralık 2023 Pazar akşamı kutlanacak.

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK? 1 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

2024 yılbaşı tatili, 1 Ocak Pazartesi gününe denk gelecek. 31 Aralık günü resmi tatiller arasında yer almamakla birlikte, bu tarih zaten pazar gününe denk gelmektedir.

Bu durumda, kamu çalışanları ve öğrenciler, hafta sonu ile birleşerek toplamda 3 gün izin yapma fırsatına sahip olacaklar.

 

Yılbaşı tatili kaç gün 2024? 1 Ocak resmi tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü? ile ilgili etiketler Yılbaşı 1 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.