Yiğit Kirazcı sürpriz bir isimle Etiler'de görüntülendi

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz ile son olarak mutlu bir beraberlik yaşayan Yiğit Kirazcı, yeni kız arkadaşı ile beraber Etiler’de bir mekan çıkışında objektiflere yakalandı.

Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı, 7 aylık bir beraberliğin ardından meslektaşı Pınar Deniz ile geçtiğimiz Şubat ayında ilişkisini sonlandırmıştı.

Konu hakkında kısa bir yorumda bulunan Kirazcı, "Olmadı, yürümedi bir noktadan sonra... Tamamen ikimizle alakalı, içimizdeki şeyler bunlar. Çok konuşmayı doğru bulmuyorum. Bunlar özel şeyler... Allah herkesin yolunu açık etsin" ifadelerine yer vermişti.

Yiğit Kirazcı sürpriz bir isimle Etiler'de görüntülendi

“Aşkın Kıyameti” adlı filmde Yiğit Kirazcı ile tanışarak aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz sonrasında ayrılığın sebebi olarak, "Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor" yorumunda bulunmuştu.

Şimdilerde yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Pınar Deniz, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’da Ceylin karakterine hayat vermektedir.

Yiğit Kirazcı sürpriz bir isimle Etiler'de görüntülendi - Resim : 2

Etiler’de bir mekan çıkışında kız arkadaşıyla beraber görüntülenen Yiğit Kirazcı, yaklaşık 1 saatlik sohbetin hemen ardından masadan kalkan ikili çıkış kapısında farklı yönlere gitti. Kirazcı, basın mensuplarının "Hanımefendi sevgiliniz mi?" sorusuna, "Normal arkadaşım" yanıtını verdi.

Yiğit Kirazcı sürpriz bir isimle Etiler'de görüntülendi ile ilgili etiketler Yiğit Kirazcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.