İsmi Büşra Develi ile aşk dedikodularına karışan Yiğit Kirazcı kimdir?

Yiğit Kirazcı kimdir? İsmi son zamanlarda Büşra Develi ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı magazin gündemini bir süredir meşgul ediyor. Meslektaşı Büşra Develi ile sevgili mi değil mi tartışmalarının yaşandığı bu dönemde Yiğit Kirazcı hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Biz de kendisini sizler için araştırdık ve hakkında tüm bilgileri haberimize ekledik. Peki Yiğit Kirazcı kimdir? Büşra Develi ile sevgili mi? Yiğit Kirazcı kaç yaşında? Ne iş yapıyor?Detaylar haberimizde!

Yiğit Kirazcı kimdir? Seviyor sevmiyor dizisinde 'Tuna' karakterine hayat veren ve gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı'nın adı son dönemde magazin gündemlerinden düşmüyor. İsmi Büşra Develi ile aşk dedikodularına karışan Yiğit Kirazcı hakkında internette birçok araştırma yapılıyor. Yiğit Kirazcı kimdir, Büşra Develi ile sevgili mi, Yiğit Kirazcı kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, hangi dizilerde oynadı gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Yiğit Kirazcı kimdir? Büşra Develi ile sevgili mi? Yiğit Kirazcı kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Nereli? İşte tüm detaylar...

İsmi Büşra Develi ile aşk dedikodularına karışan Yiğit Kirazcı kimdir?

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

17 Ağustos 1983'de İstanbul'da dünyaya gelen Yiğit Kirazcı, 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 17 yaşında babası felç olan Kirazcı, ailenin tek çocuğudur.

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN ARJANTİN'E GİTTİ

Mezun olmanın ardından modellik yapmaya başlayan Yiğit Kirazcı, bu sırada Arjantinli bir modelle aşk yaşamaya başladı. Sevgilisi ile Arjantin'de yaşamaya başlayan Kirazcı, İspanyolca öğrenmeye başladı. Arjantin li sevgilisinin baba mesleği olan sığır çobanlığı da yapan yakışıklı oyuncu, kız arkadaşı ile birlikte 6 ay sonra attan düşüp elini kırdığı için Türkiye'ye döndü.

ARJANTİNLİ SEVGİLİSİ "BURASI ÖZGÜR DEĞİL" DEDİ

Arjantinli sevgilisi Yiğit Kirazcı'ya "Burası özgür değil, beni boğuyor. Şortumla sokakta rahat gezebileceğim bir ülkede yaşamak istiyorum" diyerek kendi ülkesini geri döndü.

YİĞİT KİRAZCI HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

"GÜLLERİN SAVAŞI" DİZİSİ İLE ÇIKIŞ YAKALADI

Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk dersleri alan Kirazcı, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında "Son Tercih" adlı dizi ile edindi. "Mavi Kelebekler", "Sudan Çıkmış Balıklar" gibi dizilerde yer alan yakışıklı oyuncu, asıl çıkış Kanal D'de yayınlanan ve kadrosunda Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç'ın yer aldığı ve iki kadının güç mücadelesini anlatan "Güllerin Savaşı" adlı yapımı ile oldu.

"TUNA" KARAKTERİ İLE BÜYÜK BİR HAYRAN KİTLESİ OLUŞTURDU

Belli bir hayran kitlesine sahip olmasının ardından 2016 yılında Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ile başrollerinde olduğu " Seviyor Sevmiyor" dizisinde "Tuna" karakteri ile gönüllerde taht kurdu. 2018'de "Baba Neredesin Kayboldum" ve "İyi Oyun" filmleri ile beyaz perdede kendini gösterdi.

YİĞİT KİRAZCI İLE BÜŞRA DEVELİ SEVGİLİ Mİ?

Kendi gibi oyuncu Burak Deniz'le 3 yıllık aşkını Haziran'da noktalayan Büşra Develi, teselliyi bir diğer meslektaşı Yiğit Kirazcı'da buldu. Adının 2015'te de anıldığı Kirazcı'yla kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu, önceki gün gittiği City's AVM'de soruları yanıtsız bıraktı. Aşk sorularıyla köşeye sıkışan Develi, "Zaman gösterecek" dedi..

Ancak ünlü oyuncu, aynı günün akşamı yaptığı paylaşımla yakayı ele verdi. Alışveriş sonrası soluğu aşkının evinde alan Develi, Kirazcı'nın salonundaki kahverengi koltukta selfie yaptı. 25 yaşındaki oyuncunun bu paylaşımındaki koltuk detayı gözden kaçmadı. Oyuncunun bu paylaşımı, Kirazcı ile üç yıl önce küllenen aşkının yeniden alevlendiğini kanıtladı..

Develi'nin paylaşımındaki koltuğun Kirazcı'nın evindekiyle birebir aynı olması gözden kaçmadı..

İsmi Büşra Develi ile aşk dedikodularına karışan Yiğit Kirazcı kimdir? ile ilgili etiketler Yiğit Kirazcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.