Yiğit Kirazcı ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Pınar Deniz'in yalnızlığı kısa sürdü

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı' dizisinde Avukat Ceylin karakterine hayat veren 28 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz'in yalnızlığı kısa sürdü. FOX TV'de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı ile geçtiğimiz haftalarda ayrılan güzel oyuncu Pınar Deniz, avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açtı. Taze aşıklar Emirgan'daki bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi.

Geçtiğimiz ay kendisinden 10 yaş büyük olan meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yollarını ayıran Pınar Deniz, sürpriz bir aşka yelken açtı. Son dönemin yükselen isimlerinden Pınar Deniz, birkaç gün önce Emirgan'da avukat Nail Gönenli'yle birlikte objektiflere yakalandı. Gönenli, daha önce oyuncu Bestemsu Özdemir, Aybüke Pusat ve sosyetik güzel Zeynep Selvili ile de birliktelik yaşamıştı.


YİĞİT KİRAZCI İLE İLİŞKİLERİ 7 AY SÜRDÜ

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Daha önce rol aldığı "Aşk 101", "Vatanım Sensin", ve "İnsanlar İkiye Ayrılır" gibi yapımlarla adından söz ettiren Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile birliktelik yaşıyordu. Ancak çift, geçtiğimiz haftalarda 7 aylık ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı.

Yiğit Kirazcı ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Pınar Deniz'in yalnızlığı kısa sürdü

Ünlü oyuncu, Kirazcı ile yollarını ayırmasının ardından yeni bir aşka yelken açtı. Deniz, birkaç gün önce Emirgan'daki bir mekanda avukat Nail Gönenli ile görüldü. Eğlence turuna çıkan çift, "Yeni bir aşk doğdu!" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Taraflar, henüz haklarında çıkan söylentilerle alakalı açıklama yapmadı.

Yiğit Kirazcı ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Pınar Deniz'in yalnızlığı kısa sürdü ile ilgili etiketler Pınar Deniz Yiğit Kirazcı Nail Gönenli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.