Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozu! Kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu verdiği kilolar sonrası yen fiziği ile verdiği bikinili pozu magazin gündeminde yer aldı. Sıkı bir diyete girerek 1 yılda 50 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni fiziğiyle bikinili pozlar verdi. Vatandaşlar oyuncunun yaşamanı merak ediyor. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bikinili pozu...

 
Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu 16 Ağustos 2016 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonunda 110 kilodan 60 kiloya düştü. Verdiği kilolardan sonra yeni fiziği ile bikinili pozlar verdi. Deniz sezonunu açarak tatile giden oyuncu, fotoğraflarını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bikinili pozu... Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozu! Kaç yaşında?
 
Verdiği fazla kilolarıyla adında söz ettiren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni fiziğiyle verdiği bikinili pozla göz doldurdu.
 
Sıkı bir diyete girerek 1 yılda 50 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni fiziğiyle bikinili pozlar verdi.
 
FİLTRE VE PHOTOSHOP YOK
 
Deniz sezonunu açarak tatile giden oyuncu, fotoğraflarını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Bir yılda istediği kiloya ulaşan Yeşim Ceren Bozoğlu, fotoğrafını "Filtre ve photoshop yok" notu ile paylaştı.
 
Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozu! Kaç yaşında? - Resim : 2
 
50 KİLO VERDİ
 
Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu 16 Ağustos 2016 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonunda 110 kilodan 60 kiloya düştü.
 
YEŞİM CEREN BOZOĞLU
 
Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı.Semih Kaplanoğlu, Ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynadı. Geniş Aile dizisinde Domuşuk Sevim karakterini canlandıran Bozoğlu’nun başrolünü oynadığı ve İpekyolu Film Festivali’nde “en iyi film “ödülünü kazanan, Türkiye’de bir ilk olan doğaçlama sinema filmi " Bahtıkara " da 21 Mayıs 2010 tarihinde vizyona girdi. Ayrıca profesyonel olarak oyunculuk koçluğu konusunda Türkiye’nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu Duru Tiyatro’da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk dersleri veriyor. Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynamıştır. 2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır. Lale Mansur, Halit Ergenç ile birlikte Misafir isimli bir film çekmiştir. Film henüz vizyona girmemiştir. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır. Geniş Aile ekibinden izin alarak Canım Babam adlı diziye geçti. O dizi bitince, TRT 1'de Elde Var Hayat adlı dizide Müdür muavini Zehra Öğretmen rolünde oynadı.
 
FİLMOGRAFİSİ
 
O Hayat Benim - 2014-2015 - Nuran
Güldür Güldür Show-2013-Oya
Bebek İşi - 2013 (Rahşan)
Aldırma Gönül - 2013 - Petek Esrik
Elde Var Hayat: Sınav - 2012 - Müdür muavini Zehra Öğretmen (Konuk oyuncu) 
Ateşin Düştüğü Yer - 2012
Elde Var Hayat - 2011 - Müdür muavini Zehra Öğretmen
Canım Babam - 2011 - Alev
Geniş Aile - 2009-2011 - Sevim
Bahtı Kara - 2009
Yüreğine Sor - 2009
Deli Deli Olma - 2008
Kirpi - 2008 - Dilarasu
Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
Eve Dönüş - 2006
Polis - 2006
Doktorlar - 2006 - Fikret Eralp
Beşinci Boyut-Bir Annenin Zor Günleri - 2005 - Zehra
Alanya Almanya - 2005
The İmam - 2005
Öteki Gece - 2005
Avrupa Yakası - 2004 - Zuhal
 
 
Rol aldığı ve yönettiği bazı oyunlar
 
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Örümcek Kadının Öpücüğü
Tersine Dünya
Sessizlik
Arthuro Ui'nin Önlenebilir Yükselişi
Totlar
Oyun Nasıl Oynanmalı
Meleğin Düşüşü - 2004
Bir Aşk Hikayesi - 2004
İki Genç Kız - 2004
Arapsaçı - 2004
Günahım Neydi Allahım - 2003
Sultan Makamı - 2003
Azad - 2002 - Göze
Gülbeyaz - 2002 - Meryem
İngiliz Kemal - 2001
Yeditepe İstanbul - 2001 - Nilgün
Gece Martıları - 2000
Sıcak Saatler - 1998
 
YEŞİM CEREN BOZOĞLU ROL ALDIĞI O HAYAT BENİM DİZİSİ
 
O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'te Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi. Yönetmenliğini otuzuncu bölüme kadar Yıldız Hülya Bilban, otuz birinci bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Baş rollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır. Bu sene yayınlanmaya başlayacak olan dördüncü sezonda yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk oturmaktadır.Dizi 2 Mayıs 2017 akşamı yayınlanan 131.bölümüyle ekranlara veda etmiştir
 
Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.
 
Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.
 
Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.
 
 
Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozu! Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozu kaç yaşında kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.