Yeşil Yol filmi konusu nedir? Yeşil Yol filmi oyuncuları ve kadrosu

17 Mart 2000 tarihinde Türkiye'de vizyona giren Frank Darabont tarafından yönetilen Yeşil Yol filmi ABF yapımı dram filmidir. Yeşil Yol filmi Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanarak ekranlara gelmiştir. Bu filmi ilk defa izleyecek olanlar için Yeşil Yol filmi konusu nedir? Yeşil Yol filmi oyuncuları ve kadrosu hakkında bilgileri hazırladık.

Yeşil Yol filmi En İyi Film Akademi Ödülü, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü, En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü ve En İyi Özgün Müzik Akademi Ödülü'ne aday gösterildiği için izlemek isteyenler için iyi bir filmdir. Şimdilerde artık kullanılmayan Tennessee Eyalet Hapishanesi'nde film çekilmiştir. Yeşil Yol filmi konusu nedir? Yeşil Yol filmi oyuncuları ve kadrosu merak edilenler için detayları hazırladık.

YEŞİL YOL FİLMİ KONUSU

John Coffey, heybeti ile göz korkutan bir adamdır. İki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum edilir. Heybetli görüntüsünün aksine iç dünyası oldukça ince ve karmaşık haldedir. John Coffey bazı olağan üstü güçlere sahip olduğunu öğrenir. Paul Edgecomb hapishanenin infaz odası baş gardiyanı olarak görev yapmaktadır. Paul Edgecomb John Coffey'e olan ilgili aralarında diyalogların başlamasına neden olur. Paul Edgecomb'ın hastalığını iyileştiren John Coffey olayların gelişmesini başlatır. Olağan üstü gücü sayesinde kendi içine çektiği hastalıkları ağzından serbest bırakarak hayatına devam edebilen John Coffey herkesin ilgisini çekmeye başlar.

YEŞİL YOL FİLMİ OYUNCULARI

Oyuncu Rol

Tom Hanks Paul Edgecomb
David Morse Brutus 'Brutal' Howell
Bonnie Hunt Jan Edgecomb
Michael Clarke John Coffey
James Cromwell Hal Moores
Michael Jeter Eduard 'Del' Delacroix
Graham Greene Arlen Bitterbuck
Doug Hutchison Percy Wetmore

Yeşil Yol filmi konusu nedir? Yeşil Yol filmi oyuncuları ve kadrosu ile ilgili etiketler Yeşil Yol
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.