Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

4 Eylül ATV yayın akışında yer alan Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı hangi kanalda? Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı oyuncuları kimlerdir?

4 Eylül ATV yayın akışında yer alan Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı 2018 yılında vizyona girmiştir..

YENİLMEZLER: SONSUZLUK SAVAŞI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Avengers: Sonsuzluk Savaşı, dünyanın gördüğü en büyük tehdite karşı güçlerini birleştirmek zorunda olan kahramanların verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

YENİLMEZLER: SONSUZLUK SAVAŞI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Joe Russo, Anthony Russo

Oyuncular: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo

Tür: Macera, Aksiyon, Fantastik

Yapım Yılı: 27 Nisan 2018 / 2s 36dk

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı avengers infinity war avengers filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.