Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filmi heyecanla bekleniyor. Filmin kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak eden birçok kişi arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

YENİ NESİL AJAN: XANDER CAGE'İN DÖNÜŞÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yepyeni bir heyecan arayan kohort grubunu işe alan Xander, dünya hükümetlerinin en üst seviyelerinde anlaşmazlığa işaret eden ölümcül bir komplonun içine düşer. Vin Diesel’in başrolünde olduğu yapım casus gerilim türüne yeni bir soluk getiriyor.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filmi bu akşam saat 23:30 - 01:30 arasında yayınlanacaktır.

 

 

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema 2019 film izle sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.