Yeni Camii'de restorasyon tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lise son sınıftayken burada vaaz verdim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Eminönü Yeni Cami açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Yeni Camii ile ilgili bir anısını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmam hatip okulu dördüncü sınıfta okurken bir Kadir Gecesi burada Feyzullah Hocamızla bir vaaz verdik. Bir vaaz o verdi, arkasından devam ettim, bir vaaz da ben verdim. Nerelerden nerelere geldik." dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Eminönü Yeni Cami açılış töreninde açıklamalarda bulundu. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Tarihi çinilerden kötü durumda olanlar sağlamlaştırılmıştır. Revak kubbelerindeki kalem işleri restorasyon projesine göre tekrar yapılmıştır. Bütünüyle elhamdülillah camide namazımızı eda ederken kubbeyi zeminden seyrettiğimde adeta yepyeni bir Yeni Camii'nin meydana geldiğini Allah'ıma hamd ederek gördüm. 

"LİSE SON SINIFTAYKEN BURADA VAAZ VERDİM"

Burada benim de hatıram var. İmam hatip okulu dördüncü sınıfta okurken bir Kadir Gecesi burada Feyzullah Hocamızla bir vaaz verdik. Bir vaaz o verdi, arkasından devam ettim, bir vaaz da ben verdim. Nerelerden nerelere geldik. Yeni Camii'nin bizde böyle bir hatırası var. 

Yeni Camii'de restorasyon tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lise son sınıftayken burada vaaz verdim! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Eminönü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.