Yeni bir aşk mı doğuyor? Orhan Oğuz kendisinden 46 yaş küçük Sevgi Koç ile görüntülendi

Uzun yıllardır 'Arka Sokaklar' dizisinin yönetmenliğini üstlenen 74 yaşındaki Orhan Oğuz, geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar'da sekiz bölüm rol alan genç oyuncu Sevgi Koç ile birlikte Cihangir'deki bir mekanda görüntülendi. Aralarında 47 yaş olan ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü yönetmen Orhan Oğuz ile kendisinden 47 yaş küçük olan oyuncu Sevgi Koç birlikte görüntülendi. Aralarında 47 yaş fark olan ve aşk yaşadıkları iddia edilen ikiliden Koç, kameraları görünce yüzünü öne eğdi.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Oyuncu Nilüfer Açıkalın ile 19 yıl boyunca aşk yaşayan ünlü yönetmen Orhan Oğuz yönetmenliğini üstlendiği 'Arka Sokaklar 'dizisinden rol alan oyuncu Sevgi Koç'la Cihangir'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Birlikte yemek yiyen ikili kafaları karıştırdı.

Yeni bir aşk mı doğuyor? Orhan Oğuz kendisinden 46 yaş küçük Sevgi Koç ile görüntülendi


ARALARINDAKİ YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

İki çocuk babası ünlü yönetmenin, geçtiğimiz sezon 'Sedef 'karakterini canlandırıp sekiz bölüm sonra diziden ayrılan 27 yaşındaki oyuncuya gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Birlikte görüntülendiklerini fark edince yüzünü öne eğdiği görülen oyuncu Sevgi Koç'un, 74 yaşındaki ünlü yönetmenden 47 yaş küçük olması dikkat çekti.

 

Yeni bir aşk mı doğuyor? Orhan Oğuz kendisinden 46 yaş küçük Sevgi Koç ile görüntülendi ile ilgili etiketler orhan oğuz Sevgi Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.