Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında?

Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş Kulübü'nün önemli isimlerinden Yemen Ekşioğlu vefat etti. Alt yapıya ve amatöre verdiği hizmetlerle adını duyuran Yemen Ekşioğlu, 1955 yılında doğdu. Vatandaşlarımız ise bu konu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında? Yemen Ekşioğlu öldü mü, neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yemen Ekşioğlu öldü mü, neden öldü? Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Fanatik Gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu vefat etti. 63 yaşında spor adamı, geçirdiği kalp krizinin ardından yoğun bakımda bulunuyordu. Ekşioğlu, amatöre ve alt yapıya verdiği hizmetlerle tanınıyordu. Peki, Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında? Yemen Ekşioğlu öldü mü, neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında?

YEMEN EKŞİOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Alt yapıya ve amatöre verdiği hizmetlerle adını duyuran Yemen Ekşioğlu, 1955 yılında doğdu. Beşiktaş Divan Kurulu üyesidir. Spor yazarlığına başladıktan sonra aynı zamanda Beşiktaş Divan Kurulu üyesi olan Yemen Ekşioğlu, geçtiğimiz aylarda kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

 YEMEN EKŞİOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Beşiktaş Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi, Fanatik Gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu, hayatını kaybetti.

63 yaşında spor adamı, geçirdiği kalp krizinin ardından yoğun bakımda bulunuyordu. Ekşioğlu, amatöre ve alt yapıya verdiği hizmetlerle tanınıyordu.

Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaş Kulübü'nün önemli isimlerinden Yemen Ekşioğlu vefat etti. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden duyurulan haberde başsağlığı mesajı yayınlandı
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle;

Divan Kurulu ve yönetim kurulu eski üyelerimizden Yemen Ekşioğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; Ekşioğlu ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Camiamıza başsağlığı dileriz.

Cenaze detayları daha sonra iletilecektir.

BEŞİKTAŞ JK

VBeşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey'in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu. Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye'de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman'dır.

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Beşiktaş, kurulduğu 1933 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde toplam 2 defa şampiyon olmuştur. Bunun dışında 1'er kez 2. Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan takım, 2011-12 sezonunda EuroChallenge'ı kazanarak tarihinde ilk kez bir Avrupa şampiyonluğu elde etmiştir. Beşiktaş (kadın basketbol takımı), Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni toplamda 3 defa müzesine götürürken, 1 kez de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaşmıştır. 2003 yılında kurulan Beşiktaş (tekerlekli sandalye basketbol takımı) ise 2 kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i kazanma başarısı gösterirken, 1 kez Andre Vergauwen Kupası ve 1 kez de Willi Brinkmann Kupası'nda şampiyonluk elde etmiştir. Faaliyetlerine 1961 yılında başlayan Beşiktaş (kadın voleybol takımı), 1'er kez Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Federasyon Kupası'nda şampiyon olmuştur. Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda ise toplam 3 kez şampiyon olmuştur. 2013-14 sezonunda CEV Challenge Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir. 1986 yılında kurulan Beşiktaş (erkek voleybol takımı) ise İstanbul Erkekler Voleybol Ligi ve Federasyon Kupası'nda 1'er kez şampiyon olmuştur. 1986 yılında kurulan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 10 kez ile Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'ni en çok kazanan takımdır. Bunun dışında 9 kez Türkiye Kupası ve 10 kez de Süper Kupa'da şampiyon olmuştur.

Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında? - Resim : 3

FİKRET ORMAN KİMDİR?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 33. Başkanı.

Fikret Orman, 4 Kasım 1967 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Aslen Artvin Hopalı olan Fikret Orman’ın babası Abdulkadir Orman’dır. Akrep burcu erkeği olan Fikret Orman orta öğrenimini İstanbul Işık Lisesi’nde, Yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi inşaat mühendisi bölümünde ve ABD Florida Üniversitesi’nde tamamladı.

Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş‘ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.

2012 yılında Yıldırım Demirören‘in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, 25 Mart 2012 tarihinde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Beşiktaş Kulübünün 33. başkanı olarak seçildi. Fikret Orman, 2004 yılında yapılan Beşiktaş JK başkanlık kongresinde de başkanlığa aday olmuş ve 162 oy farkla Yıldırım Demirören‘e kaptırmıştır.

16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde 3 yıllığına yeniden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanı seçildi.

Fikret Orman, 1992 yılında Sedef Orman ile evlendi. 2012 yılında boşandı. İki kız çocuğu vardır.

Yemen Ekşioğlu kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler yemen ekşioğlu kimdir kaç yaşında neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.