Yemekteyiz kim kazandı 8 Kasım 2019? Birinci kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Yemek yarışma programları arasında dikkat çeken yapımlardan biri ise Yemekteyiz...TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de haftanın finali bugün izleyicilerle buluşacak. Birnci olan ismi Yemekteyiz'de Seda Sayan açıklayacak.Peki 8 Kasım Yemekteyiz birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz'de bu hafta Tansu Akan,Onur Barık, Havva Kaplan, Eda Ölmez ve Birnur Mert yarışıyor. Sevilen programda bu haftanın birincisi bugün açıklanacak. Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı program hayranlıkla izleniyor. Peki 8 Kasım 2019 Yemekteyiz birincisi kim oldu?

4-8 KASIM 2019 YARIŞMACILARI

Tansu Akan - Ev hanımı olan 25 yaşındaki Tansu Akan, yeni haftada kendine özel bir menüyle rakiplerinin karşısına çıkacak ve üstünlük kurmaya çalışacak.

Onur Barık - 25 yaşında iletişim uzmanı olan Onur Barık, Yemekteyiz'de büyük ödülü kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyor.

Havva Kaplan - 36 yaşında sekreterlik yapan Havva Kaplan, bu hafta rakiplerinden daha iyi yemekler yaparak fark yaratmaya çalışacak.

Eda Ölmez - 26 yaşında uyku koçu mesleğini icra eden ve mutfakta da oldukça iddialı olan Eda Ölmez, yemekleriyle diğer yarışmacılar gibi birinciliğe ve büyük ödüle talip.

Birnur Mert - 43 yaşındaki ev hanımı Birgür Mert, bu haftaki yarışmacılar arasında en tecrübeli isim olarak göze çarpıyor ve hafta sonunda birinciliği kazanmak için elinden geleni yapacak.

Yemekteyiz kim kazandı 8 Kasım 2019? Birinci kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz TV8 2019 8 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.