Yavuz Sultan Selim dizisi ne zaman başlıyor?

Yavuz Sultan Selim dizisi ne zaman başlıyor? Osmanlı dönemini anlatan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl ve Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinin hemen ardından bu sefer de Yavuz Sultan Selim’in hayatını anlatan yeni bir dizi daha geliyor. Peki, Yavuz Sultan Selim dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Yavuz Sultan Selim dizisi ne zaman başlıyor? Osmanlı dönemini anlatan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl ve Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinin hemen ardından bu sefer de Yavuz Sultan Selim’in hayatını anlatan yeni bir dizi daha geliyor. Peki, Yavuz Sultan Selim dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Son dönemde ekranlarda sıkça gördüğü tarihi dizilere bir yenisi daha eklendi. Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatının anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başlayan süreç sonrasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul sadece ülkemizde değil tüm dünyada büyük yankı uyandırarak reytingleri sallamıştı.

Son olarak Büyük Selçuklu Devleti’nde Sultan Alparslan ve Sultan Melikşah’ın hayatlarını anlatan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi de onlardan birisi oldu. Tarihi yapımlara vatandaşlarda büyük bir ilgi gösterdi.

YAVUZ SULTAN SELİM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yavuz Sultan Selim’in hayatını anlatan Yavuz isimli dizi projesi için tüm hazırlıkların devam ettiği ve yeni projenin Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen de yayınlanacağı bile son gelen bilgiler arasında yerini aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin platosunun restore edilerek kullanılacağı iddiaları ortaya atılırken Yavuz Sultan Selim’i canlandıracak ismin Cengiz Coşkun, Yavuz’un eşi Hafsa Hatun karakterini ise Hazal Filiz Küçükköse canlandıracağı ifade edildi.

Yavuz dizisinin yönetmenliğini ise Bilal Kalyoncu’nun yapacağı ve çekimlerinde Kasım ayında başlayacağı belirtildi.

 

Yavuz Sultan Selim dizisi ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yavuz Sultan Selim Yavuz Sultan Selim dizisi Yavuz Sultan Selim oyuncu kadrosu Yavuz Sultan Selim oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.