Yasmin Erbil bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! ''Bana duyar kasmayın''

Uzun bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Instagram hesabında paylaştığı bikinili poza gelecek yorumlara önlem olarak not yazdı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı. Babası Mehmet Ali Erbil’le ilgili yaptığı paylaşımla sevenlerine bilgi vermiş olan Yasmin Erbil, bir süre ara verdiği sosyal medya paylaşımlarına yeniden dönüş yaptı.

Bir dönem ardı ardına çektiği dans videolarıyla olay yaratan Erbil, bu defa da bikini üzeriyle verdiği pozla takipçilerinin karşısına çıktı.

''SAKIN BANA DUYAR KASMAYIN''

Yasmin Erbil, bu paylaşımı üzerinden kendisine eleştiriler yapacak olan takipçilerini şu satırlarla uyardı:

“Sakın bana duyar kasmayın! Denizde gördüğünüz bikini çok da anlam yüklemeyin her şeye… Herkesin giydiği yaptığı şeyler bende bir başka oluyor sanırım…. Alıştım.”

Yasmin Erbil bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! ''Bana duyar kasmayın''

Yasmin Erbil bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! ''Bana duyar kasmayın'' - Resim : 2

Yasmin Erbil bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! ''Bana duyar kasmayın'' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Instagram Sosyal Medya yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.