Yasin Öztekin'e af mı geliyor? Riekerink açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Başakşehir maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam, kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin'in durumuyla ilgili bilgi verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Cuma günü oynanacak Medipol Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam, Yasin Öztekin'e 1 maçlık ceza verdiklerini, sonrasında durumu değerlendireceklerini söyledi.

Riekerink'in açıklamaları şöyle:

'Başakşehir çok iyi bir takım'

Zor bir döneme giriyoruz. İlk olarak Başakşehir, sonra Fenerbahçe ve Bursaspor'la karşılaşacağız. Lidere karşı oynayacağız. Kompakt oynayan, iyi işler yapan bir takım Başakşehir. Geçen sene oynayadığımız maçı da izledim. Emre Belözoğlu gibi çok iyi bir futbolcuları var. Emre geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'a da hizmet vermiş tecrübeli bir oyuncu. Başakşehir'in aldığı sonuçlara bakıyorsunuz, 4 deplasman maçında da galibiyet almışlar.

'Yasin'e 1 maç ceza verdik'

Adanaspor maçından sonra aldığımız kararla Yasin Öztekin'i U21 takımına gönderdik. Bir maçlık ceza verdik kendisine. Maçtan sonra oturup yeniden değerlendireceğiz. 27 oyuncumuz var. Sıkıntılar mutlaka olacaktır. Benim futbolcularıma söylediğim bir üçgen var. O üçgenin altında oyuncular var. Bireyler takımın üzerine geçemez. Takım çok önemli. Kurallar var ve uygulanmak için var. Takımın da üzerinde kulüp var. Bireyler, takım ve kulüp. Üçgen böyle sıralanmalıdır hep. Ama dediğim gibi Yasin'in durumunu bu maçtan sonra yeniden değerlendireceğiz.

'Yasin'in performansından memnunum'

Pazartesi günü aramızda Yasin'le bir görüşme geçti. Ama tabi konuşulanlar aramızda kalacak. Ben Yasin'in performansından memnunum. Belki dışarıdan baktığınızda daha fazlasını bekleyebilirsiniz, ancak takım dengesini gözetmek zorundayız. Yasin her zaman takımın en çok koşan oyuncularından biri. Onun yokluğunu başka bir oyuncuyla dolduracağız.

Yasin Öztekin'e af mı geliyor? Riekerink açıkladı ile ilgili etiketler Galatasaray Yasin Öztekin Jan Olde Riekerink
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.