Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi kaç yaşında?

Yaşar İpek kimdir merak ediliyor. Seren Serengil ile geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşanan Yaşar İpek’in hayatını sizler için derledik. Yaşar İpek kimdir detaylar haberimizde.

Şarkıcı Yaşar İpek kimdir sizler için araştırdık. Seren Serengil ile olan evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Yaşar İpek kimdir, kaç yaşında, nerelidir sizler için araştırdık. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Yaşar İpek kimdir detaylar haberimizde.

Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi kaç yaşında?

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek, 1980 yılında doğmuştur. 41 yaşındaki Yaşar İpek aslen Diyarbakırlıdır.Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmiştir. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgar isimli sinema filmlerinde rol almıştır. Rol aldığı filmlerde Emrah'ın küçüklük karakterini canlandırarak adını duyurmuştur.

Şimdilerde ise birçok albümün altına imzasını atan sanatçı piyano çalmakta ve kendi bestelerini yapmaktadır. Bugüne kadar Aşkım, Okul Bitince, Yanlışa Af Yok, Arada Bir, Kapı Zili, Sus ve Allah Var isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini almıştır.

Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi kaç yaşında?

2018 yılında Seren Serengil ile evlenmiştir. Kısa süren evlilikleri 2020 yılında son bulmuştur.

Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil’in eski eşi kaç yaşında? ile ilgili etiketler Yaşar İpek Seren Serengil kimdir eski eşi kim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.