Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle!

Türkiye'nin ilk vampir dizisi "Yaşamayanlar" için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle! Ayrıntılı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Türk televizyon tarihinin ilk yerli yapım Vampir dizisi Yaşamayanlar'ın ilk fragmanı yayınlandı. Televizyon ve film dünyasının aranılan oyuncuların kadrosuna dahil olduğu dizi şimdiden izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle! BluTV'de yayınlanacak diziyle ilgili tüm ayrıntıları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle!

YAŞAMAYANLAR NEDİR? KİMLER ROL ALIYOR?
BluTV, Türkiye’nin ilk vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ı izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç, Türkü Turan, İpek Tenolcay gibi başarılı oyuncuları bulunduran dizinin çekimleri tamamlandı.

Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle! - Resim : 2

İlk tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle! - Resim : 3

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle! - Resim : 4

KONUSU NE?
Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.


ELÇİN SANGU KİMDİR?
Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir'de doğdu. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu. Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015'ten Ocak 2017'deki finaline kadar Star TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20'den fazla ödüle aday gösterildi. Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır. 2016'da Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner mağaza zincirinin yüzü olmuştur.

KARİYERİ
Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.

İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012-2013 yılları arasında Aşk Kaç Beden Giyer'de Nehir'i canlandırdı. 2013'ten 2014'e kadar Güney Kore televizyon dizisi I'm Sorry, I Love You'nun Türk uyarlaması olan Bir Aşk Hikâyesi'nde Eda olarak rol aldı. 2014 yılında Güzide'yi Rusya, Türkiye ve Ukrayna'da çekilen tarihi drama dizisi Kurt Seyit ve Şura'da canlandırdı. 2015 yılında aTV dizisi Sevdam Alabora'yı takiben, aynı yıl büyük çıkışını Barış Arduç ile birlikte başrolde yer aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini canlandırarak gerçekleştirdi. Dizi 69 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ve Sangu'nun performansı beğeni topladı. 2017 yılında Sangu'nun Kanal D'de yayınlanacak yeni bir dizide yer alması beklendiği açıklandı. Ayrıca aynı yılın Ağustos ayında Sangu'nun Baruş Ardıç ile Mutluluk Zamanı (önceki adıyla Yanımda Kal ve Gitme Sen!) adlı sinema filminde yer alacakları duyuruldu.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?
Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu Türk oyuncu. Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'da Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?
Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Ayrıca 2003 yılında, Best Model of Turkey ’de 3.lük derecesi var. 13 Temmuz 2012' de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

Filmografisi
2010 Melekler Korusun
2008 Küçük Kadınlar
2008 Elif Mustafa
2010 Küçük Sırlar
2012 Uçurum Ulaş
2013 Fatih
2014 Kurt Seyit ve Şura
2016 Hayat Şarkısı
2017 Yüz Yüze

SELMA ERGEÇ KİMDİR?
Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya'nın Ruhr Bölgesi'nin Hamm-Bockum-Hövel şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi. Yurt dışında tıp fakültesinde okurken öğretiminin üçüncü yılında Türkiye'ye staja geldi. Öğretimine altı ay ara vermek isterken eroin bağımlısı bir oyuncu arandığını gördü ve tıp fakültesinden ayrıldı. Best Model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Mankeni) adlı yarışmada da derecesi olan tescilli bir profesyonel modeldir. Emre Altuğ'un Gidecek Yerim Mi Var? şarkısının video klibinde oynadı. Selma, oyunculuğa Böyle mi Olacaktı ile başladı, ardından Yarım Elma, Şöhret, Körfez Ateşi, Hırçın Kız gibi dizilerde rol aldı. Asi adlı dizide Defne karakterini canlandırmış ve bu dizi ile birlikte hayran kazanmaya başlamıştır. Ayrıca Beko, Elidor reklam filmlerinde oynamışlığı vardır. Sis ve Gece filminde Uğur Polat, Ses filminde ise Mehmet Günsür ile başrol paylaştı. Halide Edib Adıvar romanından uyarlanan Kalp Ağrısı dizisinde Azize karakterini, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide üç sezon boyunca Hatice Sultan'ı canlandırmıştır.

Oyuncu 26 Eylül 2015'te Can Öz ile evlenmiştir. Çiftin düğünü Selma Ergeç'in Almanya'da iken yaşadığı kasabada gerçekleşti. Çiftin Yasmin ismini verdikleri kızı 8 Nisan 2016'da dünyaya geldi.

Filmografisi
1997 Böyle mi Olacaktı?
2001-2004 Yarım Elma
2005 Şöhret Natalie
2005 Körfez Ateşi
2006 Beş Vakit
2006 The Net 2.0
2007 Sis ve Gece
2007 Hırçın Kız
2007-2009 Asi
2010 Ses
2010 Kalp Ağrısı
2011-2013 Muhteşem Yüzyıl
2013 Senin Hikayen
2014 Kırımlı
2014-2015 Gönül İşleri

Yaşamayanlar nedir? Konusu ne? Kimler rol alıyor? Tanıtım fragmanı izle! ile ilgili etiketler yaşamayanlar nedir konusu ne kimler rol alıyor tanıtım fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.