Yasak aşk skandalı! Nur Fettahoğlu evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile dudak dudağa yakalandı

Daha önce rol aldığı Aşk-ı Memnu adlı dizideki "Peyker Yöreoğlu" ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Mahidevran Sultan" karakterleriyle hafızalara kazınan ve son olarak final yapan Darmaduman dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Nur Fettahoğlu, evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile dudak dudağa yakalandı. Nur Fettahoğlu'nun 'yasak aşk' skandalı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda, Payitaht Abdülhamid, Babil, Kağıt Ev, Darmaduman, Kurtlar Vadisi Filistin, Fi, Ayak İşleri gibi yapımlarla izleyici karşısına çıkan 42 yaşındaki oyuncu Nur Fettahoğlu ilk evliliğini 2008 yılında Murat Aysan ile yapmış ancak mutlulukları sadece 3 yıl sürmüştü. Fettahoğlu ikinci evliliğini ise iş insanı eşi Levent Veziroğlu ile yapmıştı.

Nur Fettahoğlu, iş insanı Levent Veziroğlu 2013 yılında evlenmişti. Çiftin 2016 yılında ise bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu'nun 2015 yılında ayrılacakları yönündeki haberler üzerine ünlü oyuncu “Ben de bunu sizden duydum. Evliliğimde kesinlikle bir sorun yok” açıklamasını yapmıştı. Açıklamanın ardından kısa bir süre sonra çiftin anlaşmalı olarak boşandığı öğrenilmişti. Mahkemenin boşanma kararı vermesinin ardından pişman olan ikili evliliklerini sürdürmeye karar verince bu durumu mahkemeye bildirmişlerdi. Bunun üzerine mahkeme davanın reddine, evlilik birliğinin devamına karar vermişti. Ancak Fettahoğlu ile Veziroğlu evliliklerindeki krizi aşamadı ve çift 2021 yılının Mart ayında 8 yıllık evliliklerini sonlandırdılar.

EVLİ İŞ İNSANIYLA GÖRÜNTÜLENDİ 


Başından iki evlilik geçen Nur Fettahoğlu hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile yasak aşk yaşadığı öne sürüldü. Fettahoğlu'nun avukatı ise oyuncu hakkındaki yasak aşk iddiasını kesin bir dille yalanladı.

 Yasak aşk skandalı! Nur Fettahoğlu evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile dudak dudağa yakalandı - Resim : 2

Son olarak Darmaduman dizisinde rol alan Fettahoğlu’nun önceki akşam evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile yakınlaştığı iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında yer alan habere göre, ikili önceki akşam bir mekanda 3 saat birlikte zaman geçirdi. Mekandan ilk Nur Fettahoğlu çıkarken daha sonra da Hasan Ali Ceylan çıkarak oyuncuyu aracına aldı. Aynı araca binen ikili, görüntülendiklerini fark edince trafik kurallarını da hiç saydı.

GÖRÜNTÜLENDİKLERİNİ FARKEDİNCE KAÇTILAR

Araçta öpüştükleri iddia edilen ikili, görüntülendiklerini farkedince hızla uzaklaştı. İddianın ardından programın sunucusu Arto Dalga’ya ulaşan Fettahoğlu’nun avukatı müvekkilinin görüntülendiği kişinin Hasan Ali Ceylan olmadığını söyledi. Programın yapımcısı Bilal Özcan ise kişinin Hasan Ali Ceylan olduğu ve şahidinin olduğunu ileri sürdü.

 

Yasak aşk skandalı! Nur Fettahoğlu evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile dudak dudağa yakalandı ile ilgili etiketler Nur Fettahoğlu Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.