Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programından kovuldu mu?

Seren Serengil'in Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Arto ve Bircan Bali ile birlikte yorumculuğunu üstlendiği 'Söylemezsem Olmaz' programında ünlü isimler hakkında yaptığı açıklamalar ve iddialar yüzünden hem kendisi mahkemelik olan hem de kanalın mahkemelik olmasına neden olan Seren Serengil'in programdan kovulduğu iddia edildi. Gözler bugünkü canlı yayında yer almayan Serengil'den gelecek açıklamaya çevrildi.

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programının dün yayınlanan bölümünde birden fenalaşmış ve gözleri dolmuştu. Konuşmakta güçlük çeken Seren Serengil yayından ayrılmış ve tekrar geri dönmemişti.

Serengil'in uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırtmıştı. Tohma, Serengil'in hastaneye kaldırıldığını duyurup Instagram hesabından ''Seren'i merak edenler... Sabah gayet iyiydi, işine gitti. Ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım.'' şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Seren Serengil'in programın bugünkü bölümünde de yer almaması dikkat çekti. Bunun üzerine seyirciler ''Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, neden yok?'' sorusunu araştırmaya başladı. Uçankuş'un iddiasına göre, Seren Serengil "Ben Ebru Yaşar haberi yayınlamam" diye tutturunca işinden oldu.


Daha önce de reytingleri çok kötü olduğu için bir başka kanaldan kovulan Seren Serengil'in, Ebru Yaşar'ın eşinin sahibi olduğu programına son verilmişti. Söylemezsem Olmaz'ın kadrosuna katılan Seren Serengil 9 Ocak 2023 günü programda yeni bir problem çıkardı ve yayın öncesi "Ben Ebru Yaşar haberi yayınlamam" diye tutturdu. Hadise, Gülben Ergen ve birçok ünlü isimle sorun yaşayan Seren Serengil, sunduğu programı şahsi meseleleri haline çevirdi.

seren serengil

YAPIMCI BİLAL ÖZBİLGE, SEREN SERENGİL'E RESTİ ÇEKTİ

Durumu Osman Gökçek'e ileten yapımcı Bilal Özbilge ardından Serengil'e "Çık, git gelme" dedi. Serengil de programa çıkıp, hemen sonrasında canlı yayını terk etti ve gitti.

Ayrıldığı eşi Yaşar İpek'i de gizlice kameraya alan Serengil, Avukat Feyza Altun'a da aynısını yapıp, yapımcısını "yasaklı madde kullanan" kişi durumuna düşürdü ve bugüne dek hep arkasında duran ismin de sabrı taştı ve kanaldan kovuldu.

Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' programından kovuldu mu? ile ilgili etiketler Seren Serengil Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Arto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.